KIJK VOOR BESCHIKBARE DATA, PRIJZEN EN KLANTEN REVIEWS ONDERAAN DEZE PAGINA!!

Wil jij leren op een professionele manier je auto kunnen polijsten? Dan is dit de perfecte cursus voor elke beginnende detailer of hobbyist die zijn kennis wil verbreden. Bij deze praktijkgerichte cursus leer je stap voor stap met verschillende machines en producten alle krassen en hologrammen (swirls) uit de lak te krijgen.

Tijdens de cursus lak reconditioneren worden de volgende punten behandeld:

 • Velgen reinigen
 • Wassen en drogen
 • Kleien
 • Schuren d.m.v Kovax schuurpapier
 • Krassen verwijderen
 • Doffe plekken verwijderen
 • Polijsten stap voor stap tot hoogglans resultaat zonder polijstbanen en swirls
 • Polijsten met roterende machine
 • Polijsten met excentrische machine
 • Verschillende soorten polijstmiddelen
 • Verschillende vormen van lakbescherming
 • Kunststof buitenkant behandelen

  Waarom kiezen voor Nonpaintpro.nl voor een cursus lak reconditioneren?

  Nonpaint Pro is al jarenlang leverancier van professionele autoschadeherstelproducten, paint en nonpaint producten. Onze specialisten zijn deskundigen die jarenlang ervaring hebben opgedaan. Zij zijn hierdoor perfect in staat om hun kennis over te brengen. De cursus lak reconditioneren bij Nonpaintpro.nl is niet alleen leerzaam, het is ook een gezellige dag waar je collega’s kunt ontmoeten om ervaringen mee te delen.

 

Voor professionele poetsers in opleiding maar ook voor de enthousiaste “hobby detailer”; ieder proces van voorbehandelen, wassen, (grof) polijsten en fijn afschalen, reinigen diverse delen (motor, glas, interieur etc.) wordt gedegen uitgelegd.

Omdat autopoetsen/polijsten zoveel stappen kent, zie je soms door de bomen het bos niet meer en Patrick brengt daar een goede route in aan: wat is een handige manier, wat zijn de juiste vervolgstappen. Goed uitleg over de produkten die worden toegepast (materiaalkennis is zo belangrijk!).

Een dagje ervoor uittrekken en gewoon doen en de hele dag onder begeleiding werken aan alle facetten van een auto. Mocht je daarnaast nog enkele produkten missen of je zoekt iets beters dan ben je bij het juiste adres, alles kun je van tevoren uitproberen en vragen stellen. Bij een vraag na de cursusdag krijg je snel antwoord.

Ik heb een fijne, leerzame en zeker ook gezellige dag gehad!

Ozdal Oztezkizan / Lak reconditioneren

Ik heb de cursus Lak reconditioneren gevolgd bij Nonpaint Pro. Super!! Ze hebben mij de fijne kneepjes van het vak geleerd, het was  duidelijk en ontzettend leerzaam. Een echte aanrader!

Lars Snip – M2 Autoservice Burgerbrug / Lak reconditioneren

Vorige week samen met een collega autopoetser een dag cursus gevolgd van Nonpaint Pro te Oudega. Om 08.00 uur hartelijk ontvangen met een kop koffie de dag starten, fijne kennismaking met Patrick. De planning doorgesproken en toen actie! Vond het erg plezierig dat de instructie puur vanuit de praktijk gedaan is. Hierbij vele nieuwe mogelijkheden gezien en zelf mogen ervaren. Tevens de middelen in praktijk gezien voor de vele verschillende opties voor auto poetsen. Dit kwam uit eigen lijn. Veel gezien en veel geleerd in een dag tijd. Lunch goed verzorgd! Patrick heeft ons perfect geholpen en ervoor gezorgd dat de dag optimaal benut is. Met de auto vol mooie spullen en middelen weer richting huis gegaan! Complimenten voor deze opzet. Ik kom zeker terug voor de andere cursussen die aangeboden worden.

Leon Bruinsma / Lak reconditioneren

In Mei 2020 heb ik de cursus Lak Reconditioneren gevolgd bij nonpaint pro. Deze cursus werd gegeven door Patrick, een zeer ervaren autopoetser en zeker een tof persoon om les van te krijgen. De gehele dag bestond uit een 1 op 1 cursus hierdoor was er gedurende de cursus heel veel tijd voor persoonlijke aandacht. Tijdens de cursus werd alles op een duidelijke en rustige manier uitgelegd, voorgedaan, en heb ik zelf alle handelingen mogen uitvoeren. Deze dag heel veel geleerd en nieuwe technieken mogen ontdekken en oefenen, dit komt zeker weer heel goed van pas tijdens mijn werk als All Round autopoetser bij Smilease in Leek. TOP cursus gehad en zeker een aanrader voor een ieder die affiniteit heeft met auto’s!

Paul Schievink- SmiLease Leek / Lak reconditioneren

Overige cursussen