Gratis verzending vanaf €350
Uitgebreid aanbod aan cursussen
Korting voor zakelijke klanten
+31 (0)6 48198593
info@nonpaintpro.nl

Daarom Non Paint Pro

Gratis verzending vanaf €350
Uitgebreid aanbod aan cursussen
Wordt zakelijk klant en ontvang direct korting
Home » Klantenservice » Verzenden

Verzenden

Wij gebruiken verschillende verzendmethodes:

  • Verzending via PostNL
  • Verzending via transportbedrijf (bij grote pakketten)
  • Afhalen op De joodijk 7 8614 JH Oudega (SWF)

Levertijd PostNL

Zodra wij het pakket versturen, dan ontvangt u per e-mail een track&trace-code, waarmee u de status van uw bestelling kunt volgen op www.mijnpakket.nl. Daarna levert PostNL in 99 procent van de gevallen binnen 24 uur. Als u twee keer niet thuis bent, laat de bezorger een kaartje achter, met daarop het adres van het dichtstbijzijnde depot van PostNL. Hier kunt u het pakket ophalen met een geldig legitimatiebewijs.

Levertijd transportbedrijf

Ook het transportbedrijf levert in 99 procent van de gevallen binnen 24 uur nadat het bij ons is verstuurd. Wordt uw pakket verzonden door het transportbedrijf, dan krijgt u geen track&trace-code. Vergeet niet om uw telefoonnummer en emailadres te vermelden bij uw contactgegevens, zodat de chauffeur u kan bereiken.

Bezorging op zaterdag

PostNL bezorgt ook op zaterdag. Het transportbedrijf bezorgt alleen op werkdagen (van maandag tot en met vrijdag).

Waar blijft mijn bestelling?

Ondanks dat wij er naar streven om uw bestelling binnen 1 werkdag na ontvangst van betaling te versturen, kan het door drukte soms wat langer duren. Wanneer de bestelling bij ons vertrokken is, ontvangt u een leverbevestiging met track en trace code per email. Mocht u na deze leverbevestiging het pakket na enkele dagen nog niet hebben ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice van NonPaint Pro.

Verzendkosten

Verzendkosten Nederland

NonPaint Pro hanteert verschillende tarieven voor verzendingen. Hoe hoger het aankoopbedrag, hoe lager de verzendkosten. Bij bestelling tot € 350,- excl. btw brengen wij € 10,00 excl. btw verzendkosten in rekening. Bij een bestelling vanaf € 350,- excl. btw brengen wij geen verzendkosten in rekening.

Verzendkosten België en Duitsland

Voor een verzending naar België of Duitsland brengen we €15,00 excl. btw verzendkosten in rekening. BTW over verzendkosten: wij krijgen af en toe vragen over het berekenen van BTW over verzendkosten. Op de website van de Belastingdienst kunt u nalezen waarom wij BTW over onze verzendkosten rekenen.