Gratis verzending vanaf €350
Uitgebreid aanbod aan cursussen
Korting voor zakelijke klanten
+31 (0)6 48198593
info@nonpaintpro.nl
Home » Cursussen » Cursus Glascoating Aanbrengen

Cursus Glascoating Aanbrengen

Locatie: Friesland
Duur: 2 dagen
Prijs: €795,- Excl. Btw

De innovatie op het gebied van car detailing! Bij ons is het sinds kort mogelijk om een cursus glascoating aanbrengen te volgen. Binnen ons autopoetsbedrijf zijn we al jaren actief in het leveren van glascoating op autolakken. Het logische vervolg was om ook anderen hierin op te leiden. Na deze cursus ben je volleerd specialist en kun je meteen aan de slag om dit mooie vak te beoefenen.

Doel

Het doel van deze cursus is om je te voorzien van de vaardigheden die nodig zijn om zelfstandig glascoating toe te passen op auto’s. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, deze cursus helpt je om je techniek te verfijnen en professionele resultaten te behalen.

Doelgroep voor de cursus glascoating

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die de vaardigheden van het aanbrengen van glascoating wil leren en dit eventueel professioneel wil toepassen. Er is geen specifieke voorkennis vereist, waardoor het toegankelijk is voor zowel beginners als gevorderden.

Inhoud van de cursus glascoating

Tijdens deze cursus worden eerst alle stappen van de cursus lak reconditioneren gevolgd en daarna wordt uitgebreid het aanbrengen van de glascoating behandeld. Je leert onder andere:

  • Voorbereiding van het oppervlak
  • Het aanbrengen van glascoating en keramische coating
  • Verschillende technieken voor een gelijkmatige applicatie
  • Nabewerking en onderhoud
  • Tips en tricks voor een duurzame afwerking

Er zijn twee soorten glascoating op de markt:

Glascoating auto

Een coating op basis van vloeibaar glas (Siliciumdioxide), speciaal ter bescherming van autolak. Bestand tegen krasvorming en bijzonder waterbestendig. De eindlaag geeft een glimmende glasachtige uitstraling aan de lak en biedt bescherming van 5 tot 10 jaar.

  • Wanneer kiezen voor glascoating: Kies voor glascoating als je op zoek bent naar langdurige bescherming, een hoge glans en een coating die bestand is tegen krassen en weersinvloeden.

Keramische coating

Lijkt veel op glascoating, maar is zeker niet hetzelfde! Deze variant geeft ook glans en bescherming aan uw auto, maar minder lang (6 tot 12 maanden). Er hangt dan ook een lager prijskaartje aan. Wij werken zelf uitsluitend met de eerste variant zoals hierboven omschreven.

  • Wanneer kiezen voor keramische coating: Kies voor keramische coating als je een budgetvriendelijke optie zoekt met een goede bescherming en glans, maar een kortere beschermingsduur accepteert.

Waarom kiezen voor Nonpaintpro.nl voor een Cursus Glascoating?

Nonpaint Pro is al jarenlang leverancier van professionele autoschadeherstelproducten, paint en nonpaint producten. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn hierdoor perfect in staat om hun kennis over te brengen. De cursus glascoating auto zelf aanbrengen bij Nonpaintpro.nl is niet alleen leerzaam, maar ook een gezellige dag waarbij je gelijkgestemden ontmoet en ervaringen kunt uitwisselen.

Certificering

Na afloop van de cursus ontvang je een officieel certificaat van deelname.

Praktische Informatie

Aanvangsniveau: geen
Niveau: beginner
Duur: 2 dagen van 7 uur
Vrijstelling: niet van toepassing
Aantal deelnemers: minimaal 3 / maximaal 5

Inclusief

Uiteraard zorgen wij ook voor drankjes en een uitgebreide lunch.

Studiemateriaal voor de cursus glascoating

Inbegrepen is een naslagwerk welke jij na de cursus mag houden. Indien gewenst kan jij zelf werkschoenen en werkkleding meenemen.

Schrijf je vandaag nog in voor de cursus glascoating!

Ontdek hoe je glascoating professioneel kunt aanbrengen op auto’s en schrijf je in voor onze cursus. Voor meer informatie over andere gespecialiseerde cursussen, zoals de cursus glas polijsten of de cursus window tinten, bezoek onze cursuspagina en vergroot je kennis en vaardigheden in autoverzorging en -bescherming.

Veelgestelde vragen over de cursus glascoating auto

1. Wat is beter: Glascoating of keramische coating?

Glascoating biedt langdurige bescherming (5-10 jaar) en een glimmende uitstraling, terwijl keramische coating goedkoper is en een kortere levensduur heeft (6-12 maanden).

2. Kan je met Glascoating door de wasstraat?

Ja, je kunt met een glascoating door de wasstraat, maar het is aan te raden om zachte borstels en milde reinigingsmiddelen te gebruiken om de coating te beschermen.

3. Hoe verwijder je Glascoating?

Glascoating kan worden verwijderd met behulp van een polijstmachine en de juiste polijstmiddelen. Het is belangrijk om voorzichtig te werk te gaan om de lak niet te beschadigen.

4. Waarom Glascoating?

Glascoating biedt een langdurige bescherming tegen krassen en weersinvloeden, behoudt de originele glans van de lak en maakt het onderhoud van de auto eenvoudiger.

MEld je aan voor deze cursus

Graag eerst wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Eerstvolgende cursusdagen

17 oktober 2024
t/m 18 oktober 2024
14 november 2024
t/m 15 november 2024
12 december 2024
t/m 13 december 2024

KLANTENREVIEWS

Mijn ervaring met Nonpaint Pro is absoluut goed! Het contact vooraf verliep prettig en ik werd al snel ingepland om te komen.

De cursus zit goed in elkaar, na 1 dag kun je dus ook echt alle interieur reparaties zelf uitvoeren. Het bijbehorende Interieur reparatie systeem is zeer makkelijk in gebruik en er zit alles in wat je nodig hebt.

Als je later nog vragen hebt of iets bij wil bestellen staan ze direct voor je klaar en een dag later krijg je de producten al thuis gestuurd. Alleen maar lof over dit bedrijf en deze mensen!!

Autopoetsbedrijf Ebben Zevenbergen

Ik vond het een hele leerzame cursus die werd gegeven door een echte vakman. Deze cursus is leren in de praktijk (op de 2e dag waren we zelf al aan het spuiten)met een duidelijke uitleg.Super NonPaint Pro!

Alex Breuseker- PA Sailsport Lelystad

De cursus spotrepair was heel leuk, ontzettend leerzaam onder begeleiding van een hele goede leermeester.

Bij deze cursus werk je met echte auto’s in plaats van een deur of een los scherm, dat had ik niet verwacht maar vond ik wel heel prettig. Nu kunnen wij binnen ons autopoetsbedrijf alle klanten tevreden houden onder eigen dak, en hoeven we dus geen externe spuiters meer in te huren.

Nonpaint Pro bedankt voor alles!

Direct Car Cleaning Dordrecht

Vorige week een leuke en leerzame cursus gehad in Oudega. Jarich nam echt de tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen en was meteen de eerste dag al lekker bezig. ook fantastisch is dat mocht je er nog niet helemaal uitkomen na de cursus week, je altijd weer even bijgespijkerd kan worden of kan bellen met je vraag. Ik kan het iedereen aanraden en over een paar maanden zal ik ook zeker nog de cursus interieur reparatie gaan volgen bij Nonpaint Pro!

Silvio Stark – ACB Autocleaning Meppel

Toen ik van mijn hobby mijn werk wilde maken, ging ik op zoek naar een bedrijf dat mij verder kon helpen. Na wat googelen kwam ik uit bij NonPaint Pro, enkele weken later kon ik al beginnen.

Ik heb ervoor gekozen om de cursussen spotrepair en interieur reparatie te volgen inclusief een compleet startpakket met de benodigde materialen.Daarnaast mocht ik zonder kosten de cursus autoreconditionering volgen.

Het pakket is dusdanig samengesteld, dat men gelijk aan de slag kan. Hoe zien die cursusdagen eruit? Alle onderdelen komen ruimschoots aan de orde en worden uiteraard in de praktijk gebracht. Er zijn oefenobjecten waar je aan mag werken.

Door wie? Een kundig persoon, die open staat voor vragen, creatief en oplossingsgericht is en let op details. En als men iets nog niet beheerst, staan ze open, in overleg voor evt. extra cursusdagen zonder kosten.

Zet jezelf op een hoger niveau bij NonPaint Pro Een aanrader, zeer goed bevallen!

Richard

Ik heb een geweldige cursus gevolgd bij NonPaint Pro, ik heb er ontzettend veel geleerd en ze gebruiken hele mooie producten, die ik ook zeer zeker blijf bestellen.

Na het volgen van de cursus Spotrepair 5 dagen ben ik nog een aantal dagen terug gegaan om ook het autopoetsen en glascoating zetten onder de knie te krijgen, daar hoefde ik niets extra’s voor te betalen. Super service!

Ik heb inmiddels een nieuw bedrijfspand waar ik nu lekker kan gaan beginnen, en over een paar weken ga ik ook de cursus interieur reparatie volgen. Een leuk bedrijf met mensen die je echt verder willen helpen!

Danny van Dalen – Landsmeer

De 4 daagse cursus spot repair heb ik met veel plezier gedaan. Er werd duidelijk uitgelegd welke stappen er moesten worden genomen om tot een perfekte spotrepair reparatie te komen.
Er werden kwalitatieve goede materialen en apparatuur gebruikt waarbij er een goede uitleg werd gegeven door de instructeur hoe hier mee om te gaan. De instructeur beschikt over grote kennis en vaardigheden, ook om de informatie over te brengen.
Ik zie met veel plezier op een geslaagde cursus terug.

Alex Jager

Wij hebben voor deze cursus gekozen omdat er binnen ons bedrijf steeds meer vraag kwam naar interieur reparaties.

Tevens wilden we ons onderscheiden en iets toevoegen. Nadat de keus was gemaakt voor NonPaint Pro konden we al snel terecht.

We werden warm ontvangen in een prettige sfeer, de uitleg en demonstratie was goed duidelijk en leerzaam.

Daarna zelf aan de slag met instructies en onder het oog van, ook dat is als prettig en leerzaam ervaren

Al met al een aanwinst voor ons bedrijf dus een juiste investering

WAC Wollf allround cleaning

De cursus was zeer goed bevallen, Jarich is een fijn persoon, een vakman, hij legt alles heel goed uit en neemt echt de tijd voor je. Het was allemaal goed geregeld. Ik kwam er blanco in, het meisje met wie ik de cursus samen deed had al meer ervaring dan ik dus er was wel niveau verschil, maar dat was geen probleem we werden allebei op ons eigen niveau geholpen. En ik weet nu hoe het moet. Ik heb met iedereen van nonpaint pro gesproken, allemaal leuke mensen en een goed team. Ik kan zeer zeker iedereen aanraden een cursus bij hun te volgen. Het zijn echte professionals met échte mensen en niet te vergeten werken op échte auto’s. Ook de lunch werd dagelijks goed verzorgt, kortom perfect!

Arthur Khatschatrian – Amsterdam

Na wat googelen kwam ik uit bij NonPaint Pro voor de cursus Interieur Reparatie. Het was een leuke en leerzame dag onder begeleiding van Jarich Hiemstra die dit geduldig en vakkundig weet uit te leggen.

Deze cursus is geschikt voor eenieder die deze reparaties zelf wil kunnen uitvoeren. Wij hadden ervoor gekozen om het complete Interieur reparatie systeem af te nemen zodat we binnen ons bedrijf meteen aan de slag konden gaan.

Inmiddels hebben we al vele reparaties gedaan en onze klanten zijn super tevreden! Al met al een echte aanrader!!

Tim Kegge – Rotima auto’s B.V

Ik heb mij aangemeld voor een cursus interieur reparatie bij Non paint pro helemaal in Oudenga bijna 300km van mijn huis adres.

Maar het was helemaal de moeite waard ondanks de Corona pandemie en al zijn beperkingen werd ik hartelijk ontvangen, met een goed verzorgde lunch.

Ik heb veel geleerd en door dat het vooral praktijk onderwijs is had ik het al best goed onder de knie toe ik thuis kwam na een paar dagen thuis oefenen kan ik nu een klant met vertrouwen helpen en daar ook een leuke cent mee verdienen.

Ik zou dat graag iedereen die interesse heeft om interieur repartie te gaan doen van harte aanbevelen.

Dit is een goede opleiding voor niet al te veel geld en een zeer goede leraar die echt de tijd voor je neemt en als je nog vragen hebt na de cursus kan je altijd nog bij hem terecht voor vragen.

Ronald Erkens Autoverzorging in Sint Joost                          

Overige cursussen

Praktijktraining: Glas polijsten

In Brabant
Bekijk cursus

Cursus Autopoetsen

In Friesland
Bekijk cursus

Cursus Auto Polijsten

In Friesland
Bekijk cursus

Cursus Car Wrappen

In Brabant
Bekijk cursus