Steenslag Reparatie

Resultaat 1–24 van de 48 resultaten wordt getoond

Steenslag reparatie

Steenslag is een veelvoorkomende schade waar eigenlijk iedere autorijder wel mee te maken krijgt. Of je nu als professioneel in de autoschadebranche werkzaam bent of zelf graag aan je auto sleutelt, in onze collectie vind je alle producten voor een makkelijke en snelle steenslag reparatie. Van schuurpapier tot antigravel en lakstiften. Bekijk ons uitgebreide assortiment en zoek de producten uit die je nodig hebt.

-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%

Accessoires & Toebehoren

KOVAX TOLEBLOCK QS

9.25 ex BTW

Accessoires & Toebehoren

KOVAX TOLEBLOCK S

9.25 ex BTW
-10%

Accessoires & Toebehoren

KOVAX TOLECUT GREEN K2000 1/8

33.18 ex BTW
-10%

Accessoires & Toebehoren

KOVAX TOLECUT BLACK K3000 1/8

33.18 ex BTW
-10%

Accessoires & Toebehoren

KOVAX TOLECUT PINK K1500 1/8

33.18 ex BTW
-10%

Repareren van steenslagschade

Tijdens het autorijden kan er steenslagschade ontstaan door losliggende steentjes op het asfalt. De voorkant van de auto is een plaats op de auto waar je dit het vaakst zult tegenkomen. En onderdelen zoals de voorbumper, de motorkap, de zijspiegels en een spoiler zijn gevoelige plekken voor steenslagschade. Het is aan te raden deze plekken regelmatig te controleren op schade. En als je schade ziet, dit zo snel mogelijk te repareren. Met onze collectie steenslag reparatie producten kun je dit zelf doen. Zo voorkom je ook dat de auto gaat roesten. Je laat het metalen onderdeel van de auto namelijk niet onbeschermd met kans op roesten. Door het direct te behandelen, voorkom je dit.

Producten voor steenslag reparatie

Wil je zelf steenslagschade repareren? Met onze professionele producten kun je zelf lakschade door steenslag aan de auto repareren. Hiermee zorg je dat de lak van de auto er weer als nieuw uitziet. Onze producten zijn zeer geschikt om zelf een steenslag reparatie uit te voeren op iedere autolak. Hierbij breng je nieuwe autolak aan op de plek die beschadigd is geraakt. Om te zorgen dat de lak goed hecht, is het advies om het oppervlakte eerst licht op te schuren. Hiervoor vind je in onze collectie diverse schuurpapier. De schade door steenslag kun je hiermee makkelijk opruwen waardoor je een betere hechting van de lak op de auto krijgt. Na het schuren is het tijd om de lak opnieuw aan te brengen. Voor het makkelijk repareren van steenslagschade kun je kiezen voor een lakstift. Hiermee kun je de lakschade gelijk repareren en camoufleren. We bieden dit product in diverse standaard kleuren zoals zilver en zwart.

Andere SpotRepair en SmarRepair producten

Je vindt in onze uitgebreide collectie niet alleen producten voor steenslag reparatie. Je bent ook aan het juiste adres voor andere SmartRepair producten. Heb je specifieke schade die je wilt repareren? Ga dan direct naar de categorie met de juiste producten:

Koop je steenslag reparatie producten direct online

De producten in onze webwinkel kun je makkelijk en snel online bestellen. Heb je vragen over onze producten? Of ben je een zakelijke klant en wil je gelijk van directe kortingen genieten? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag aan de juiste producten.