Autolakken

Resultaat 1–24 van de 78 resultaten wordt getoond

Autolakken

Hier ben je op de juiste plek voor een uitgebreid assortiment autolak. Je kunt bij ons autolak kopen van de bekende merken Max Meyer, Nexa Aquabase Plus en PPG. Effect lakken ontbreken niet in het assortiment. Ook bieden wij de mogelijkheid om autolak op kleur gemaakt te bestellen. En wij zijn leverancier van Mobihel hydro base mix lakken. Deze zitten in handige kant-en-klare 200 ml flesjes, wat ze makkelijk maakt om mee te werken.


De beste autolak kopen tegen de scherpste prijzen?

Bij NonPaint Pro koop je diverse merken autolak tegen enorm scherpe prijzen. En natuurlijk bieden we A-kwaliteit garantie. Wij testen de producten eerst zelf voordat we ze opnemen in ons assortiment. Hierdoor weet je zeker dat je bij ons altijd de beste autolak koopt tegen aantrekkelijke prijzen.

Wij mengen alle autolakken zelf!

Wij beschikken over onze eigen mengbakken, waarmee we autolak in exact de gewenste kleur kunnen maken. Weet je niet precies welke kleur je nodig hebt? De meeste auto´s hebben een plaatje of sticker met de kleurcode erop. Dit wordt vaak het VIN-plaatje genoemd en in de gebruiksaanwijzing van de auto kun je zien waar deze zich exact bevindt. Als je er niet uitkomt, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen, dan adviseren we je graag. Samen zorgen we ervoor dat je altijd de juiste gemengde kleur autolak koopt.

Kwaliteit van de autolak

Voor de autolak op maat kun je kiezen uit 1K en 2K kwaliteit. Dit staat voor het aantal componenten in de lak. De 1K en 2K verschillende van elkaar en hebben elk voor- en nadelen. In het kort gezegd is een 1-component autolak een sneldrogende verf die uithardt door luchtdroging. De korte droogtijd zorgt ervoor dat je minder kans op stof en vuil in de lak hebt. Echter, doordat er geen verharder aan de lak wordt toegevoegd is deze minder hard. En dus bijvoorbeeld niet krasvast. Je moet een 1K lak daarom altijd afspuiten met een (2K) blanke lak. Bij een 2 componenten lak is dit niet nodig. De 2K lak bevat namelijk een verharder en beschermt wel tegen krassen en stoten bijvoorbeeld. Deze verf hard uit door een chemische reactie van het mengen van 2-componenten. Je kunt een 2-componenten lak echter alleen in effen kleuren kopen. Metallic en parelmoer zijn dus niet mogelijk.

Materialen om de lak goed te plaatsen

Om de autolak goed aan te brengen, heb je ook de juiste materialen nodig. Deze kun je gelijk bij ons bestellen. Zo zorg je dat je alles in huis hebt om gelijk aan de slag te kunnen gaan. In onze categorie materialen en gereedschap vind je alle benodigdheden.

Wij helpen je graag aan de autolak die jij nodig hebt. Kom je er niet uit? Neem dan vooral contact met ons op.