Gratis verzending vanaf €350
Uitgebreid aanbod aan cursussen
Korting voor zakelijke klanten
+31 (0)6 48198593
info@nonpaintpro.nl

Daarom Non Paint Pro

Gratis verzending vanaf €350
Uitgebreid aanbod aan cursussen
Wordt zakelijk klant en ontvang direct korting
Home » Klantenservice » Over ons

OVER ONS

NonPaint Pro is een handelsonderneming die zowel online als in de buitendienst professionele autoschadeherstel en lakverwerkende middelen verkoopt. Met onze vertegenwoordigers rijden we door Noord en Midden Nederland. En bieden we alle cursussen aan op het gebied van schadeherstel, auto reconditionering & auto detailing op ons hoofdkantoor in Oudega te Friesland.

Onze missie:

Bedrijven moeten zich steeds sneller kunnen aanpassen aan de marktwerking en de veranderende behoeften van hun klanten. NonPaint Pro biedt u de ervaren specialisten om uw projecten te ondersteunen en de flexibiliteit om personeel in te kunnen zetten voor advies en levering van producten waar en wanneer u hen nodig heeft.

Onze visie:

Wij zijn zeer begaan met de kwaliteit van onze producten, aangeboden gebruikerscursussen en de relatie met onze klanten. Als gevolg hiervan kunnen wij met trots benoemen dat er al velen cursisten en klanten met grote tevredenheid over ons spreken. Het is niet ons doel om de grootste webshop winkel in onze branche te worden, ons doel is om uw groei te ondersteunen. Wij willen bekend staan om de kwaliteit van ons werk en de resultaten die onze klanten leveren. Wij kijken ernaar uit om ook u verder te helpen.

Ons team:

Nonpaint Pro heeft meerdere ervaringsdeskundigen in dienst die zelf jarenlang ervaring hebben op het gebied van autospuiten, restaureren, interieur reparatie, nonpaint producten en lakverwerkende middelen. Bovendien zijn wij voortdurend op zoek naar specialisten die ons team komen versterken.