SpotRepair

Resultaat 1–24 van de 81 resultaten wordt getoond

SpotRepair

Als je een kleine schade aan de auto heb, is spotrepair een makkelijke oplossing. Dit kan bijvoorbeeld gebeurd zijn tijdens het te nauw nemen van een bocht, tijdens het parkeren, door een aanrijding of een andere situatie waardoor kleine schade is ontstaan. In dat geval kan deze vorm van klein schadeherstel de beste oplossing zijn. In deze categorie spotrepair vind je alle producten die je nodig hebt voor het zelf herstellen van de schade.

4,650.00 ex BTW
-35%
116.84 ex BTW
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%

Machines & Gereedschap

SCANGRIP UV LED GUN Handlamp

1,364.25 ex BTW
-15%

Accessoires & Toebehoren

SCANGRIP STAR Werklamp 1000 Lumen

112.20 ex BTW
-15%
19.5520.40 ex BTW
-15%
-15%

Machines & Gereedschap

SCANGRIP UV LED Penlicht

90.95 ex BTW
-15%

Machines & Gereedschap

SCANGRIP UV LED Handlamp

146.20 ex BTW
-35%

Primers & Undercoating

TROTON ROEST FILLER 250ML

15.72 ex BTW

Wat is SpotRepair?

Spotrepair is een alternatief van schadeherstel. Bij deze vorm van schadeherstel wordt slechts een klein gedeelte van de auto gespoten, in plaats van de gehele auto. Dit is voordeliger dan wanneer het gehele oppervlakte gespoten wordt. Spot repair kun je zowel op de deuren, als bijvoorbeeld de bumper gebruiken. De volgende onderdelen zijn van groot belang voor het slagen van het project:
  • Een perfecte kleurmatch
  • Een goede hechting
  • De juiste glansgraad
Het is belangrijk dat er geen kleurverschil te zien is tussen de originele fabriekslak en de nieuwe lak die wordt aangebracht. Er mogen natuurlijk geen zichtbare overgangen te zien zijn. Door de juiste spotrepair producten te gebruiken, zorg je ervoor dat de schade aan de auto hersteld wordt. En er weer als nieuw uitziet!

Wanneer is Spot repair mogelijk?

Spot repair kan echter niet bij elk soort schade toegepast worden. Bij diepe deuken of grote(re) schade kan dit niet gespot worden. Het is ook vaak lastig toe te passen op liggende delen, zoals de motorkap. Spot repair wordt voornamelijk toegepast bij:
  • Bumperschade
  • Lakschade bij portieren
  • Schermdelen met oppervlakkige schade
  • Schaven
  • Kleine deukjes

Voordelen van SpotRepair

De grote voordelen van deze vorm van schadeherstel zijn dat er veel tijd en geld bespaard wordt. Doordat er slechts een klein gedeelte gespoten hoeft te worden, kost dit veel minder tijd. Aangezien het minder tijd kost, is het natuurlijk ook voordeliger. Je kunt als autoschadeherstelbedrijf deze dienst aanbieden of als particulier en autoliefhebber zelf aan de slag gaan.

Online spotrepair producten kopen

Je kunt de spotrepair producten makkelijk online bestellen in onze webshop. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden je vragen en geven graag advies om te zorgen dat je de juiste producten in huis haalt.
En wil je zelf leren hoe je de perfecte spotrepair uitvoert? Volg dan onze spotrepair cursus. Je kunt deze los boeken. Wist je al dat je hem gratis ontvangt bij aankoop van de complete set voor spotrepair?!