Spuitbussen

Resultaat 1–24 van de 78 resultaten wordt getoond

Spuitbussen verf kopen

Spuitbussen afgevuld met hoogwaardige verf, daarvoor ben je bij NonPaint Pro aan het juiste adres! Hier vind je professionele spuitbussen verf. Ze worden geleverd in een handige spuitbus voor makkelijke en snelle verwerking. Of je nu op zoek bent naar een primer, dashboard & bekleding lak of bijvoorbeeld antigravel, je ontdekt het in deze categorie. Zowel voor hobbymatig gebruik als voor professionele lak. Zoek nu jouw spuitbus verf uit!

-18%

Primers & Undercoating

GERKO PRIMER GRIJS 400ML – 6 STUKS

45.31 ex BTW

Hoge dekking en vulkracht

Onze verf spuitbussen zijn afgevuld met hoogwaardige lakken. Hierdoor bieden ze een hoge dekkracht op ieder oppervlakte van de auto. En kun je aanzienlijk meer spuiten in tegenstelling tot andere spuitbussen. Ook hebben ze een hoge vulkracht. Hierdoor worden oneffenheden opgevuld met verf voor een strak en glad eindresultaat.

Spuitbussen verf voor jouw auto

Je vindt bij ons spuitbussen voor alle toepassingen aan je auto. Ben je op zoek naar een spuitbus smart & spotrepair voor bijvoorbeeld de velgen, spuitbussen voor bumperreparatie, een spuitbus voor bekleding & leder reparatie of juist nonpaint en spuitbussen? Bekijk de uitgebreide collectie in onze webshop. We bieden de meest gebruikelijke kleuren zoals zwart, lichtgrijs,donkergrijs en bijvoorbeeld wit standaard aan.

Gekleurde autolak in spuitbus

Wil je de autoverf in een spuitbus kopen? En vind je jouw kleur niet in ons standaard assortiment? Geen enkel probleem bij NonPaint Pro! Bestel bij ons gewoon de verf voor jouw auto in een handige spuitbus. Het enige wat we nodig hebben is de kleurcode en/ of kleurnaam. We maken graag het recept met onze mengbakken. Zo kun je zelf snel kleine schades aan de auto bijwerken. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tips & Tricks

Heb je geen ervaring met het spuiten van verf met een spuitbus? Graag delen we een aantal tips die je kunt gebruiken om op een goede manier te kunnen spuiten.

  • Voordat je start is het belangrijk dat zowel de spuitbus en het oppervlak op kamertemperatuur zijn.
  • Zorg ervoor dat het oppervlak goed schoon en stofvrij is. En indien nodig geschuurd zodat het geheel glad is.
  • Schud de spuitbus voor gebruik minimaal 1 minuut lang.
  • Spuit in dunne lagen op een afstand van 20 tot 30 cm.
  • Voorkom 1 dikke laag. Spuit indien gewenst kruislings meerdere dunne lagen.
  • Vergeet niet de uitdamptijd tussen de lagen te respecteren.
  • Als je klaar bent met de spuitbus, houd je deze ondersteboven en moet je hem uitspuiten tot er drijfgas uitkomt.
Heb je vragen over de spuitbussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.