Praktijktraining: Car Wrapping – vervolg cursus

Doelgroep: Degene die de basiscursus car wrapping heeft gevolgd en door wil gaan om een expert te worden.

De praktijktraining “Car Wrapping Vervolg (2)” is een vervolg op de praktijktraining Basisvaardigheden Car Wrapping. Tijdens deze eendaagse praktijktraining gaan wij dieper in op hetgeen er tijdens de basisvaardigheden lessen is uitgelegd. Wij gaan ervan uit dat u bij het volgen van deze praktijktraining op de hoogte bent van de Basistechnieken Car Wrappen.

Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt:

  • Spanningsloos Wrappen.
  • Wrappen van scherpe hoeken bij een auto.
  • Wrappen van dieper liggende onderdelen.
  • Het verfijnen van de wrap techniek.
  • Afwerking tot in detail.
  • Snelheid in techniek.
  • Wrapping toepassen die lang mee gaat (duurzaam).

Wat is er allemaal inbegrepen bij deze cursus?

Kosten voor deelname aan deze praktijktraining Car Wrapping Vervolg zijn slechts € 450,- Excl. BTW. In dit bedrag zijn inbegrepen de kosten van het lesmateriaal, een naslagwerk, en voorbeelden uit de praktijk. U krijgt van ons ook een set met tools (gereedschap), welke u na de cursus mag houden. Uiteraard zorgen wij ook voor iets te drinken en een uitgebreide lunch. Na afloop van de cursus ontvangt u van ons een certificaat.

Basis cursus

Voor deze praktijktraining is er ook een tweedaagse basistraining. Tijdens deze tweedaagse praktijktraining leren wij jou de basis van het car wrappen, materiaalkennis en technieken. Meer informatie over deze vervolg cursus kunt hier vinden: Praktijktraining: Car Wrapping – basisvaardigheden

Cursus spotrepair

Toen ik van mijn hobby mijn werk wilde maken, ging ik op zoek naar een bedrijf dat mij verder kon helpen. Na wat googelen kwam ik uit bij NonPaint Pro, enkele weken later kon ik al beginnen.

Ik heb ervoor gekozen om de cursussen spotrepair en interieur reparatie te volgen inclusief een compleet startpakket met de benodigde materialen.Daarnaast mocht ik zonder kosten de cursus autoreconditionering volgen.

Het pakket is dusdanig samengesteld, dat men gelijk aan de slag kan. Hoe zien die cursusdagen eruit? Alle onderdelen komen ruimschoots aan de orde en worden uiteraard in de praktijk gebracht. Er zijn oefenobjecten waar je aan mag werken.

Door wie? Een kundig persoon, die open staat voor vragen, creatief en oplossingsgericht is en let op details. En als men iets nog niet beheerst, staan ze open, in overleg voor evt. extra cursusdagen zonder kosten.

Zet jezelf op een hoger niveau bij NonPaint Pro Een aanrader, zeer goed bevallen!!!

Richard / Spotrepair & Interieur reparatie

Ik heb een geweldige cursus gevolgd bij NonPaint Pro, ik heb er ontzettend veel geleerd en ze gebruiken hele mooie producten, die ik ook zeer zeker blijf bestellen.

Na het volgen van de cursus Spotrepair 5 dagen ben ik nog een aantal dagen terug gegaan om ook het autopoetsen en glascoating zetten onder de knie te krijgen, daar hoefde ik niets extra’s voor te betalen. Super service!

Ik heb inmiddels een nieuw bedrijfspand waar ik nu lekker kan gaan beginnen, en over een paar weken ga ik ook de cursus interieur reparatie volgen. Een leuk bedrijf met mensen die je echt verder willen helpen!

Danny van Dalen – Cursus Spotrepair, Landsmeer

De cursus spotrepair was heel leuk, ontzettend leerzaam onder begeleiding van een hele goede leermeester.

Bij deze cursus werk je met echte auto’s in plaats van een deur of een los scherm, dat had ik niet verwacht maar vond ik wel heel prettig. Nu kunnen wij binnen ons autopoetsbedrijf alle klanten tevreden houden onder eigen dak, en hoeven we dus geen externe spuiters meer in te huren.

Nonpaint Pro bedankt voor alles!

Direct Car Cleaning Dordrecht / Cursus Spotrepair

De 4 daagse cursus spot repair heb ik met veel plezier gedaan. Er werd duidelijk uitgelegd welke stappen er moesten worden genomen om tot een perfekte spotrepair reparatie te komen.
Er werden kwalitatieve goede materialen en apparatuur gebruikt waarbij er een goede uitleg werd gegeven door de instructeur hoe hier mee om te gaan. De instructeur beschikt over grote kennis en vaardigheden, ook om de informatie over te brengen.
Ik zie met veel plezier op een geslaagde cursus terug.

Alex Jager / Cursus Spotrepair

Ik vond het een hele leerzame cursus die werd gegeven door een echte vakman. Deze cursus is leren in de praktijk (op de 2e dag waren we zelf al aan het spuiten)met een duidelijke uitleg.Super NonPaint Pro!

Alex Breuseker- PA Sailsport Lelystad / Cursus Spotrepair

Overige cursussen