Blanke Lakken

Alle 14 resultaten

Blanke Lakken

NonPaint Pro verkoopt blanke autolakken (clear coats) voor de schadeherstel, zowel in blik als in spuitbus. De blanke lak die onze groothandel verkoopt zijn de 2K blanke lakken van Mobihel, BSE, Troton, PPG, Max Meyer en andere A-merken. Per type lak is aangegeven of deze verkrijgbaar is als hoogglans of als matte blanke lak. De professionele blanke lakken hebben een diepe hoogglans, zijn uitstekend verwerkbaar, waarbij Mobihel en Troton als voordeel hebben dat deze snel aan de lucht drogen (Airdry). Wij verzenden deze verfproducten in degelijke verpakkingen naar autoschadeherstelbedrijven in Europa.
-5%
33.60 31.93 ex BTW
-15%
33.07137.45 ex BTW
15.9776.15 ex BTW

Diverse lakken voor de auto

We hebben een uitgebreid assortiment autolakken: autolak in blik zoals blanke lak sets en autolak op kleur. Naast dat wij autolakken in blik hebben kunt u ook lakstiften bij ons bestellen. Heeft u dus maar een kleine schade aan uw lak van uw auto, dan zijn deze lakstiften perfect. Ook zijn we leverancier van Mobihel Hydro lakken, deze lakken zitten in handige kant en klare 200ML flesjes om makkelijk mee te kunnen werken.

Hoe bestel je de beste blanke lak tegen de scherpste prijs?

We verkopen diverse merken tegen enorm scherpe prijzen en A - kwaliteit garantie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan PPG, Max Meyer, Mobihel, Chromind en Gravihel. Uiteraard testen we de producten zelf eerst voordat we ze opnemen in ons assortiment. Hierdoor koopt u bij ons altijd de beste autolak tegen de scherpste prijs!

Wij mengen alle lakken zelf!

Wij beschikken over onze eigen mengbanken. Hiermee maken we autolakken op exact de gewenste kleur. Weet u niet precies welke kleur autolak u nodig heeft. Bij de meeste auto’s kunt u op een plaatje of sticker de kleurcode vinden. Dit plaatje wordt vaak het VIN-plaatje genoemd en staat aangegeven in de gebruiksaanwijzing van uw auto waar deze exact in uw auto bevindt. Mocht u er niet uitkomen dan adviseren wij u graag zodat u altijd de juiste op maat gemengde kleur koopt. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Alles om de blanke lak goed te plaatsen

Om uw autolak goed te kunnen aanbrengen heeft u ook de juiste materialen nodig. Ook deze materialen kunt u bij ons bestellen zodat u alles in huis heeft om goed aan de slag te gaan zonder tegenslag. We hebben in ons assortiment onder andere; grondlakken, schuurmachines, plamuren en nog vele andere producten, van onder andere Colad, Mirka, Rupes, Sata, Flex, DeVilbiss en ga zo maar door. U bent op de juiste plek voor alle benodigdheden.