Blanke Lakken

Toont alle 19 resultaten

Blanke Lakken

Blanke lak wordt gebruikt om de autolak te beschermen. Bij NonPaint Pro vind je blanke lak (clear coats) voor schadeherstel – zowel in blik als in spuitbus. Het assortiment biedt producten van diverse A-merken. Per type lak wordt aangegeven of deze verkrijgbaar is als hoogglans of als matte blanke lak. Bekijk het uitgebreide aanbod en kies de blanke lak uit die aan jouw wensen voldoet.
227.85 ex BTW
-35%
95.19104.13 ex BTW
-35%
116.84 ex BTW
40.28177.25 ex BTW
-21%
14.9371.20 ex BTW

Blanke lak voor de auto

Als je de kleurlak van een gespoten auto wilt beschermen, kun je hiervoor een blanke lak gebruiken. Naast bescherming van de autolak zorgt deze voor een glansgraad van de auto. Je kunt hiervoor kiezen uit hoogglans en matte blanke lakken. Het is aan te raden een autolak altijd af te spuiten met een blanke lak. Zo zorg je voor een optimale en langdurige lakbescherming. Tegen bijvoorbeeld verschillende weersomstandigheden, alsook tegen krassen, vogelpoep en bijvoorbeeld krassen. Onze blanke lakken, net als alle andere producten, worden in degelijke verpakkingen naar zowel autoschadeherstelbedrijven als particulieren door heel Europa verzonden.

2K blanke lak

In onze webshop vind je 2K blanke lakken. Dit zorgt ervoor dat de lak erg hard wordt door de chemische reactie van 2 stoffen in de blanke lak. En dat de lak krasvast is. Ook biedt het de beste en meest optimale bescherming tegen benzine en andere chemicaliën. Doordat de blanke lak zowel in spuitbus als in blik verkrijgbaar is, kun je voor iedere toepassing de juiste afwerking vinden. De blanke lakken hebben verder sneldrogende eigenschappen en zijn geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Ook hebben ze een goed vullend vermogen, goede hechting op de basislak en een uitstekende vloeiing voor een strak eindresultaat.

Hoogglans en matte blanke lakken

Bij het selecteren van een blanke lak kun je kiezen uit hoogglans en mat. Dit bepaald de glansgraad van de auto. Als je kiest voor een hoogglans blanke lak geef je de autolak een kristalheldere hoogglans. Je kunt ook juist gaan voor een matte blanke lak. Hierbij geef je de auto een stoere, matte look.

Hoe bestel je de beste blanke lak tegen de scherpste prijs?

We verkopen diverse merken tegen enorm scherpe prijzen en A-kwaliteit garantie. In ons assortiment vind je producten van onder andere PPG, Max Meyer, Chromind en Gravihel. Ook zijn we leverancier van Mobihel Hydro lakken. Deze blanke lakken zitten in handige kant en klare 200ML fles om makkelijk mee te kunnen werken. Verder heeft de blanke lak van de merken Mobihel en Troton het voordeel dat deze snel aan de lucht droogt (Airdry). Uiteraard testen we de producten zelf eerst voordat we ze opnemen in ons assortiment. Hierdoor koop je bij ons altijd de beste autolak tegen de scherpste prijs!

Materialen om de blanke lak goed te plaatsen

Om de blanke lak goed te kunnen aanbrengen, heb je ook de juiste materialen nodig. Deze kun je natuurlijk bij ons bestellen zodat je alles in huis hebt om goed aan de slag te gaan zonder tegenslag. We hebben in ons assortiment onder andere grondlakken, schuurmachines, plamuren Je bent op de juiste plek voor alle benodigdheden.

NonPaint Pro is het adres voor blanke lak van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.