Industriële lakken

Toont alle 11 resultaten

Industriële lak

Op zoek naar industriële lak speciaal voor professioneel gebruik? In deze categorie vind je hoogwaardige en sterke lakken waarbij je zelf de de uitvoering en hoeveelheid kunt kiezen. Deze industriële lakken bieden een uitstekende dekkracht. Bekijk de verschillende producten en kies een passend product voor jouw behoefte en toepassing uit.

-33%
15.7386.40 ex BTW
-10%
11.8460.58 ex BTW
-25%
13.72159.26 ex BTW
-30%
-30%
-30%
-25%
-20%
-30%
43.15261.45 ex BTW

Ons assortiment industriële lak

Bij Nonpaintpro.nl vind je de producten van het merk GraviHEL. Een merk dat zich speciaal richt op de industrie en de professionele markt. Zo kunnen wij industriële lak bieden met een optimale prijs/kwaliteitverhouding. GraviHEL heeft de opgedane ervaring in de autoreparatie sector gebruikt om een uitgebreid assortiment producten te ontwikkelen. Zo kun je kiezen uit topcoat binders, verharders, primers en verdunners. Ook is er gekleurde industriële lak verkrijgbaar in maar liefst 23 verschillende kleuren. Alle producten zijn speciaal bedoeld voor gebruik in de industrie. En bieden een hoge weer-, mechanische, chemische en uv-bescherming.

Industriële lak kopen?

Ben je werkzaam in de industriële sector? En op zoek naar hoogwaardige lakken? Bekijk dan vooral ons assortiment van GraviHEL en kies de industriële lak voor jouw toepassing. Al onze industriële lakken zijn geschikt voor toepassing binnen de professionele sector. Bestellingen vanaf €150 worden gratis verzonden. En als je een zakelijk account aanmaakt, geniet je direct van korting op de producten. Heb je vragen over de producten? Neem dan vooral contact met ons op.