Gratis verzending vanaf €350
Uitgebreid aanbod aan cursussen
Korting voor zakelijke klanten
+31 (0)6 48198593
info@nonpaintpro.nl
Home » Cursussen » Cursus Car Wrappen Vervolg Cursus

Cursus Car Wrappen Vervolg Cursus

Locatie: Brabant
Duur: 1 dag
Prijs: €450,- Excl. Btw

Wil je je vaardigheden in car wrapping naar een hoger niveau tillen? Dan is onze eendaagse praktijktraining “Car Wrapping Vervolg” precies wat je nodig hebt. Deze cursus auto wrappen is een vervolg op de basiscursus car wrappen en is speciaal ontworpen voor degenen die de basisvaardigheden al onder de knie hebben en zich verder willen specialiseren.

Doel van de auto wrap cursus

Het doel van deze cursus is om je geavanceerde technieken in car wrapping aan te leren, zodat je een expert kunt worden. We gaan dieper in op de basistechnieken die je al hebt geleerd en helpen je om je vaardigheden verder te verfijnen en te perfectioneren.

Doelgroep voor de car wrapping opleiding

Deze cursus is bedoeld voor degenen die de basiscursus car wrapping hebben gevolgd en door willen gaan om een expert te worden. Als je al bekend bent met de basistechnieken van car wrapping, is deze auto wrap cursus ideaal voor jou.

Inhoud van de cursus car wrappen

Tijdens deze eendaagse praktijktraining komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Spanningsloos wrappen
  • Wrappen van scherpe hoeken bij een auto
  • Wrappen van dieper liggende onderdelen
  • Het verfijnen van de wrap techniek
  • Afwerking tot in detail
  • Snelheid in techniek
  • Duurzame wrapping technieken

Waarom kiezen voor Nonpaintpro.nl voor een auto wrappen opleiding?

Nonpaint Pro is al jarenlang leverancier van professionele autoschadeherstelproducten, paint en nonpaint producten. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn daardoor perfect in staat om hun kennis over te dragen. De auto wrappen cursus bij Nonpaintpro.nl is niet alleen leerzaam, maar ook een gezellige dag waarbij je gelijkgestemden ontmoet en ervaringen kunt uitwisselen.

Certificering van de car wrap cursus

Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat als bewijs van je deelname en de geleerde vaardigheden.

Deelname aan de car wrapping cursus

De kosten voor deelname aan deze praktijktraining Car wrapping vervolg zijn slechts € 450,- excl. BTW. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, een naslagwerk, en een set gereedschappen die je na de cursus mee naar huis mag nemen. Uiteraard zorgen wij ook voor drankjes en een uitgebreide lunch.

Basiscursus auto wrappen

Voor deze praktijktraining is er ook een tweedaagse basiscursus beschikbaar. Tijdens deze tweedaagse praktijktraining leren wij jou de basis van het car wrappen, materiaalkennis en technieken. Voor meer informatie over de basisvaardigheden, bekijk onze praktijktraining: car wrapping – basisvaardigheden.

Praktische informatie

Aanvangsniveau: Basiscursus auto wrappen
Niveau: Beginner
Duur: 2 dagen van 7 uur
Vrijstelling: Niet van toepassing
Aantal deelnemers: Minimaal 3 / maximaal 5

Studiemateriaal

Inbegrepen is een naslagwerk welke jij na de cursus mag houden. Indien gewenst kan jij zelf werkschoenen en werkkleding meenemen.

Schrijf je vandaag nog in voor de car wrappen cursus!

Ontdek hoe je je auto kunt transformeren en je vaardigheden in car wrapping kunt verfijnen. Schrijf je in voor onze cursus car wrappen en geef je auto een nieuwe look. Voor meer informatie over andere gespecialiseerde cursussen, zoals de cursus wrappen van tweewielers, bezoek onze cursuspagina en vergroot je kennis en vaardigheden in autoverzorging.

Veelgestelde vragen over auto wrappen cursus

1. Is zelf wrappen moeilijk?

Zelf wrappen kan uitdagend zijn, vooral voor beginners. Het vereist precisie, geduld en de juiste technieken. Onze cursus is ontworpen om je stap voor stap te begeleiden, zodat je met vertrouwen aan de slag kunt.

2. Welke opleiding heb je nodig voor carwrapping?

Er is geen formele opleiding vereist om te beginnen met car wrapping. Onze praktijktraining biedt alle basisvaardigheden die je nodig hebt om te starten, ongeacht je ervaringsniveau.

3. Hoe lang gaat een Carwrap mee?

De levensduur van een car wrap hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de folie, de toepassing en de zorg na installatie. Over het algemeen kan een goede car wrap tussen de 3 en 7 jaar meegaan.

4. Kun je wrappen ongedaan maken?

Ja, een car wrap kan worden verwijderd zonder schade aan de originele lak, mits het correct is aangebracht en verwijderd. Dit maakt car wrapping een flexibele en omkeerbare manier om de look van je auto aan te passen.

MEld je aan voor deze cursus

Graag eerst wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Eerstvolgende cursusdagen

1 juli 2024
(VOL)
19 november 2024

KLANTENREVIEWS

Toen ik van mijn hobby mijn werk wilde maken, ging ik op zoek naar een bedrijf dat mij verder kon helpen. Na wat googelen kwam ik uit bij NonPaint Pro, enkele weken later kon ik al beginnen.

Ik heb ervoor gekozen om de cursussen spotrepair en interieur reparatie te volgen inclusief een compleet startpakket met de benodigde materialen.Daarnaast mocht ik zonder kosten de cursus autoreconditionering volgen.

Het pakket is dusdanig samengesteld, dat men gelijk aan de slag kan. Hoe zien die cursusdagen eruit? Alle onderdelen komen ruimschoots aan de orde en worden uiteraard in de praktijk gebracht. Er zijn oefenobjecten waar je aan mag werken.

Door wie? Een kundig persoon, die open staat voor vragen, creatief en oplossingsgericht is en let op details. En als men iets nog niet beheerst, staan ze open, in overleg voor evt. extra cursusdagen zonder kosten.

Zet jezelf op een hoger niveau bij NonPaint Pro Een aanrader, zeer goed bevallen!

Richard

De 4 daagse cursus spot repair heb ik met veel plezier gedaan. Er werd duidelijk uitgelegd welke stappen er moesten worden genomen om tot een perfekte spotrepair reparatie te komen.
Er werden kwalitatieve goede materialen en apparatuur gebruikt waarbij er een goede uitleg werd gegeven door de instructeur hoe hier mee om te gaan. De instructeur beschikt over grote kennis en vaardigheden, ook om de informatie over te brengen.
Ik zie met veel plezier op een geslaagde cursus terug.

Alex Jager

Na wat googelen kwam ik uit bij NonPaint Pro voor de cursus Interieur Reparatie. Het was een leuke en leerzame dag onder begeleiding van Jarich Hiemstra die dit geduldig en vakkundig weet uit te leggen.

Deze cursus is geschikt voor eenieder die deze reparaties zelf wil kunnen uitvoeren. Wij hadden ervoor gekozen om het complete Interieur reparatie systeem af te nemen zodat we binnen ons bedrijf meteen aan de slag konden gaan.

Inmiddels hebben we al vele reparaties gedaan en onze klanten zijn super tevreden! Al met al een echte aanrader!!

Tim Kegge – Rotima auto’s B.V

Wij hebben voor deze cursus gekozen omdat er binnen ons bedrijf steeds meer vraag kwam naar interieur reparaties.

Tevens wilden we ons onderscheiden en iets toevoegen. Nadat de keus was gemaakt voor NonPaint Pro konden we al snel terecht.

We werden warm ontvangen in een prettige sfeer, de uitleg en demonstratie was goed duidelijk en leerzaam.

Daarna zelf aan de slag met instructies en onder het oog van, ook dat is als prettig en leerzaam ervaren

Al met al een aanwinst voor ons bedrijf dus een juiste investering

WAC Wollf allround cleaning

De cursus spotrepair was heel leuk, ontzettend leerzaam onder begeleiding van een hele goede leermeester.

Bij deze cursus werk je met echte auto’s in plaats van een deur of een los scherm, dat had ik niet verwacht maar vond ik wel heel prettig. Nu kunnen wij binnen ons autopoetsbedrijf alle klanten tevreden houden onder eigen dak, en hoeven we dus geen externe spuiters meer in te huren.

Nonpaint Pro bedankt voor alles!

Direct Car Cleaning Dordrecht

Ik heb een geweldige cursus gevolgd bij NonPaint Pro, ik heb er ontzettend veel geleerd en ze gebruiken hele mooie producten, die ik ook zeer zeker blijf bestellen.

Na het volgen van de cursus Spotrepair 5 dagen ben ik nog een aantal dagen terug gegaan om ook het autopoetsen en glascoating zetten onder de knie te krijgen, daar hoefde ik niets extra’s voor te betalen. Super service!

Ik heb inmiddels een nieuw bedrijfspand waar ik nu lekker kan gaan beginnen, en over een paar weken ga ik ook de cursus interieur reparatie volgen. Een leuk bedrijf met mensen die je echt verder willen helpen!

Danny van Dalen – Landsmeer

De cursus was zeer goed bevallen, Jarich is een fijn persoon, een vakman, hij legt alles heel goed uit en neemt echt de tijd voor je. Het was allemaal goed geregeld. Ik kwam er blanco in, het meisje met wie ik de cursus samen deed had al meer ervaring dan ik dus er was wel niveau verschil, maar dat was geen probleem we werden allebei op ons eigen niveau geholpen. En ik weet nu hoe het moet. Ik heb met iedereen van nonpaint pro gesproken, allemaal leuke mensen en een goed team. Ik kan zeer zeker iedereen aanraden een cursus bij hun te volgen. Het zijn echte professionals met échte mensen en niet te vergeten werken op échte auto’s. Ook de lunch werd dagelijks goed verzorgt, kortom perfect!

Arthur Khatschatrian – Amsterdam

Mijn ervaring met Nonpaint Pro is absoluut goed! Het contact vooraf verliep prettig en ik werd al snel ingepland om te komen.

De cursus zit goed in elkaar, na 1 dag kun je dus ook echt alle interieur reparaties zelf uitvoeren. Het bijbehorende Interieur reparatie systeem is zeer makkelijk in gebruik en er zit alles in wat je nodig hebt.

Als je later nog vragen hebt of iets bij wil bestellen staan ze direct voor je klaar en een dag later krijg je de producten al thuis gestuurd. Alleen maar lof over dit bedrijf en deze mensen!!

Autopoetsbedrijf Ebben Zevenbergen

Ik heb mij aangemeld voor een cursus interieur reparatie bij Non paint pro helemaal in Oudenga bijna 300km van mijn huis adres.

Maar het was helemaal de moeite waard ondanks de Corona pandemie en al zijn beperkingen werd ik hartelijk ontvangen, met een goed verzorgde lunch.

Ik heb veel geleerd en door dat het vooral praktijk onderwijs is had ik het al best goed onder de knie toe ik thuis kwam na een paar dagen thuis oefenen kan ik nu een klant met vertrouwen helpen en daar ook een leuke cent mee verdienen.

Ik zou dat graag iedereen die interesse heeft om interieur repartie te gaan doen van harte aanbevelen.

Dit is een goede opleiding voor niet al te veel geld en een zeer goede leraar die echt de tijd voor je neemt en als je nog vragen hebt na de cursus kan je altijd nog bij hem terecht voor vragen.

Ronald Erkens Autoverzorging in Sint Joost                          

Vorige week een leuke en leerzame cursus gehad in Oudega. Jarich nam echt de tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen en was meteen de eerste dag al lekker bezig. ook fantastisch is dat mocht je er nog niet helemaal uitkomen na de cursus week, je altijd weer even bijgespijkerd kan worden of kan bellen met je vraag. Ik kan het iedereen aanraden en over een paar maanden zal ik ook zeker nog de cursus interieur reparatie gaan volgen bij Nonpaint Pro!

Silvio Stark – ACB Autocleaning Meppel

Ik vond het een hele leerzame cursus die werd gegeven door een echte vakman. Deze cursus is leren in de praktijk (op de 2e dag waren we zelf al aan het spuiten)met een duidelijke uitleg.Super NonPaint Pro!

Alex Breuseker- PA Sailsport Lelystad

Overige cursussen

Praktijktraining: Glas polijsten

In Brabant
Bekijk cursus

Cursus Autopoetsen

In Friesland
Bekijk cursus

Cursus Auto Polijsten

In Friesland
Bekijk cursus

Cursus Glascoating Aanbrengen

In Friesland
Bekijk cursus