Gratis verzending vanaf €350
Uitgebreid aanbod aan cursussen
Korting voor zakelijke klanten
+31 (0)6 48198593
info@nonpaintpro.nl
Home » Auto verf verdunnen

Auto verf verdunnen

Om te zorgen dat autolakken, blanke lakken en primers de juiste lakdikte krijgen, is het aan te raden om de auto verf eerst te verdunnen. Hiervoor gebruik je een verdunner, ook wel thinner genoemd. Bij Nonpaintpro.nl vind je een uitgebreide collectie verdunners. Geschikt voor zowel autolak als bijvoorbeeld ook blanke lak. Met ons assortiment verdunners zorg je ervoor dat de auto verf de juiste viscositeit krijgt voor het volledig strak spuiten van het voertuig.

Waarom auto verf verdunnen?

Om te voorkomen dat de auto een sinaasappelhuid krijgt na het lak spuiten in plaats van een egale uitstraling, wordt aangeraden de auto verf te verdunnen. Hiermee zorg je ervoor dat je de verf goed kunt spuiten met een spuitpistool. Vaak is autolak namelijk te dik om gelijk via een spuitpistool te gebruiken.

Gebruik van verdunners

Nonpaintpro.nl biedt een ruim assortiment universele verdunningen om iedere autolak te verdunnen tot de juiste viscositeit voor het makkelijker aanbrengen. Door de auto verf te verdunnen, vloeit de autolak mooier uit. Je zorgt er namelijk voor dat de autolak goed door het spuitpistool passeert, waardoor deze geheel strak gespoten kan worden. Dit levert een glad en strak gelakte auto op. Ook primers zul je vaak eerst moeten verdunnen. Zo verkrijg je de gewenste viscositeit zodat je de grondverf strak kunt spuiten. Tot slot Je kunt een verdunner ook gebruiken voor blanke lak. Aangezien dit de laatste laag is die gespoten wordt, is het extra belangrijk dat deze geheel strak gespoten wordt. Alleen zo verkrijg je een geslaagd eindresultaat. Je vindt in ons assortiment zowel thinners voor primers en autolak als verdunners voor blanke lak.

Verdunners online kopen

Nonpaintpro.nl biedt de beste verdunners tegen aantrekkelijke prijzen. De producten worden altijd getest voordat ze worden opgenomen in het assortiment. Je weet dan zeker dat je de beste verdunner voor auto verf verdunnen aankoopt. Weet je niet precies welke verdunner je nodig hebt? Neem vooral contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat je altijd de juiste thinner kiest.

Populaire harders & verdunningen