Primers & Undercoating

Resultaat 1–24 van de 33 resultaten wordt getoond

Auto primer

Als je een auto wilt spuiten zul je eerst een primer moeten aanbrengen. Een primer wordt ook wel grondverf voor de auto genoemd. Het zorgt ervoor dat de autolak goed hecht op de ondergrond. En langdurig blijft zitten. Als je een auto gaat spuiten is een auto primer dus onmisbaar. Speciaal voor de onderkant van de auto kun je een undercoating gebruiken. Bekijk de uitgebreide collectie primers en undercoating en zoek het product voor jouw toepassing uit.

-18%

Primers & Undercoating

GERKO PRIMER GRIJS 400ML – 6 STUKS

45.31 ex BTW
-35%

Primers & Undercoating

TROTON ROEST FILLER 250ML

15.72 ex BTW
-35%
-35%
-35%
-35%

Primers & Undercoating

Troton Plastic Primer 1L

16.55 ex BTW
-35%

Primers & Undercoating

Troton Glas Primer

7.52 ex BTW

Auto primer voordat je gaat spuiten

Als je schadereparatie aan een auto gaat uitvoeren, is duurzaamheid hierbij een sleutelwoord. Je wilt tenslotte dat de reparatie ook na verloop van tijd onzichtbaar blijft. En dat de autolak goed blijft hechten. Door eerst een primer te gebruiken voorkom je dat de verf niet los laat. De auto primer zorgt voor hechting van de lak op de te spuiten ondergrond. Ook als je een auto een andere kleur gaat spuiten, is een primer onmisbaar. De primer kan zowel op een kaal als reeds gelakt oppervlakte worden aangebracht.

Soorten auto primer

Bij Nonpaintpro.nl vind je een uitgebreid assortiment met auto primers. Van Acrylic grondverf tot plastic primer, speciaal voor gebruik op plastic ondergronden. Ook kun je wet on wet primers vinden. In principe kun je een wet on wet primer nat gebruiken. Je brengt deze auto primer rechtstreeks op de toplaag aan. In ons assortiment vind je ook epoxy primers. Een Epoxy primer wordt gebruikt op kaal metaal. Het is een roestwerende primer die ervoor zorgt dat corrosie de lak niet kan aantasten. Het gaat tevens roest tegen. Verder heeft deze auto primer een goed vullend vermogen, zodat oneffenheden worden opgevuld voor een strak resultaat.

Bij Nonpaintpro.nl vind je een compleet assortiment met auto primers. Je kunt hierbij kiezen uit producten in blik en spuitbus. Zo kun je zelf kijken wat je het best vindt werken. Als je vragen hebt over de producten of het gebruik ervan, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan je graag te woord.