Gratis verzending vanaf €350
Uitgebreid aanbod aan cursussen
Korting voor zakelijke klanten
+31 (0)6 48198593
info@nonpaintpro.nl
Home » Undercoating

Undercoating

Het is belangrijk om de onderkant van de auto te beschermen. Je wilt tenslotte niet dat roest het metaal van jouw voertuig opvreet. Om de onderkant te beschermen tegen bijvoorbeeld vocht, zout, zure regen en andere corrosieve stoffen, kun je een undercoating gebruiken. Bij Nonpaintpro.nl bieden we een uitgebreide assortiment met de undercoatings die je zoekt. Zo zorg je ervoor dat jouw voertuig in goede staat blijft.
 
De undercoating zorgt er niet alleen voor dat de onderkant en de wielkasten van de auto beschermd is, het egaliseert ook het oppervlakte. En het product bevat geluidsdempende en isolerende eigenschappen. Kies voor een undercoating die overspuitbaar is met autolak, waarbij de undercoating ervoor zorgt dat de lak goed hecht op de ondergrond.

Waarom een undercoating gebruiken

Of het nu zomer of juist winter is, de onderkant van elk voertuig heeft de juiste zorg en bescherming nodig. Slechte wegen, steentjes op het asfalt die het metaal deuken en corrosie van het strooizout in de winter spelen allemaal een grote rol. Het is dus belangrijk regelmatig de onderkant van de auto te controleren op schade of verval. Vooral gebruikte voertuigen hebben bescherming nodig aan de onderkant. Een undercoating beschermt jouw voertuig tegen roest en corrosie. Ook als een voertuig al is blootgesteld aan verontreinigingen en roest, zal het aanbrengen van een grondlaag verdere schade voorkomen.

Kies de juiste undercoating

Bij Nonpaints.nl vind je een uitgebreid assortiment met verschillende undercoatings. Je kunt vaak kiezen of je een undercoating in blik of in een spuitbus wenst. Zo kun je zelf kijken wat voor jou het prettigst werkt. Als je kiest voor een undercoating in blik, heb je een speciaal spuitpistool voor undercoatings nodig. Bij een spuitbus kun je het product gelijk gebruiken zonder verder benodigde accessoires. Een nadeel is alleen dat het verbruik met een spuitbus veel hoger ligt. Je zult dus waarschijnlijk meer dan één product nodig hebben om de gehele onderkant van een auto goed te bewerken. Een undercoating in blik is geschikt als je grote oppervlakte wilt bewerken, een undercoating in een spuitbus vooral voor plaatselijk gebruik.

Undercoatings online kopen

Selecteer de undercoating voor jouw voertuig en koop deze gelijk gemakkelijk online in onze webshop. Koop je de producten als zakelijke klant? Maak dan een account aan en je profiteert gelijk van onze kortingen. Natuurlijk kun je ook als particuliere autoliefhebber onze producten zoals undercoatings aankopen. Wij bieden producten van professionele kwaliteit, geschikt voor eigenlijk alle typen auto´s en andere voertuigen. Heb je trouwens vragen over de producten, neem dan vooral contact met ons op.

Populaire undercoatings