Gratis verzending vanaf €350
Uitgebreid aanbod aan cursussen
Korting voor zakelijke klanten
+31 (0)6 48198593
info@nonpaintpro.nl
Home » Verharder autolak

Verharder autolak

Wil je de auto spuiten met een 2K autolak, blanke lak of primer? Dan is het belangrijk dat je een verharder bij het product gebruikt om deze te laten uitharden. De lak wordt zo extreem hard wat een professioneel resultaat geeft. In de webshop van Nonpaintpro.nl vind je een uitgebreide collectie verharders voor autolak. Zoek de geschikte verharder autolak voor jouw gebruik uit.

Gebruik van een verharder autolak

2K autolakken, blanke lakken en primers bestaan uit twee componenten, waarbij de verharder het tweede component is. Het zorgt ervoor dat het eerste component geactiveerd wordt, waardoor het ook wel een activator wordt genoemd. Een verharder voor autolak zorgt ervoor dat de lak volledig uitgehard wordt. Let erop dat je de verharder op de juiste manier gebruikt. Per product staat dit in de gebruiksaanwijzing uitgebreid omschreven. Het is goed om te weten dat een verharder in de schaduw of in het donker geplaatst moet worden, niet dicht bij vuur, aangezien het een sterk oxidatiemiddel is.

Assortiment verharders voor autolak

Verharders voor autolak heb je in diverse vormen. Ten eerste is er een snelle versneller. Deze kun je veelal gebruiken bij koude temperaturen. Doordat de temperatuur lager is, zal het verhardingsproces langer duren. Dan volgt de medium verharder. De medium verharder is de meest gebruikte autolak verharder. Je kunt dit product gebruiken bij normale temperatuur omstandigheden. Tot slot is er een langzame verharder. Je kunt deze heel goed gebruiken bij warme temperaturen. Doordat de temperatuur hoog is, duurt het verhardingsproces aanzienlijk korter. Je kunt zo zelf kiezen wat voor soort verharder je het liefst wilt gebruiken.

Heb je vragen over de verharders in onze collectie? Aarzel niet om contact op te nemen. En heb je al een keuze voor een verharder autolak gemaakt? Dan kun je snel en gemakkelijk alle benodigdheden in onze online winkel bestellen om zelf aan de slag te gaan.

Populaire verharders