Polijstmachine's

Resultaat 1–24 van de 29 resultaten wordt getoond

Polijstmachines

Als je de lak van je auto wilt polijsten, heb je een polijstmachine nodig, ook wel poetsmachine genaamd. Een polijstmachine voor de auto verwijdert krassen uit de lak en herstel de glans in de lak. Bij Nonpaintpro.nl vind je een uitgebreide collectie professionele polijstmachines. Geschikt voor zowel zakelijk gebruik als voor particulieren. Bekijk ons aanbod en kies jouw nieuwe autopoetsmachine uit.
-25%
-25%

Machines & Gereedschap

Rupes Bigfoot LHR15ES – BAS Kit

347.25 ex BTW
-10%

Accessoires & Toebehoren

Rupes Bigfoot wandhouder

43.25 ex BTW
-25%

Accessoires & Toebehoren

Rupes Bigfoot Mini LHR75E LUX Kit

401.25 ex BTW
-25%

Accessoires & Toebehoren

Rupes Bigfoot LHR15 Mark III STD

429.00 ex BTW
-25%

Accessoires & Toebehoren

Rupes Bigfoot LHR21 Mark III STD

462.00 ex BTW
-25%

Accessoires & Toebehoren

Rupes Bigfoot LHR21 Mark III LUX Kit

594.00 ex BTW

Polijstmachine: onmisbaar bij het renoveren van je auto

Het polijsten van de carrosserie van je auto is een belangrijk punt bij de renovatie van de auto. Het doel is om alle defecten en krassen te verwijderen en de auto weer in perfecte staat te krijgen. Dit onderhoud wordt gedaan met een polijstmachine auto vergezeld van speciale sponzen die pads worden genoemd. Deze sponzen zijn ook schurend, maar in mindere mate.
Polijsten helpt krassen te verminderen die diep lijken, en zorgt er ook voor om bepaalde onvolkomenheden zoals oxidatie of degradatie veroorzaakt door chemische reacties te corrigeren. Polijsten kan door gebruik te maken van een professionele poetsmachine. En daarbij specifieke producten die overtuigende resultaten opleveren en bescherming bieden.

Autopoetsmachine soorten

Er zijn verschillende soorten polijstmachines. Graag zetten we de verschillen voor je op een rij.

Roterende polijstmachine

De roterende polijstmachine auto is een zeer populaire autopoetsmachine. Dit komt door zijn efficiëntie en resultaten op zeer beschadigde auto's. Vooral op harde lakken en zeer beschadigde auto's is dit een gewilde poetsmachine. Dit soort polijstmachines zullen schade aan de auto veel beter verhelpen dan een orbitale machine. Dit komt simpelweg omdat een roterende beweging een snellere en langduriger handeling is. Dat resulteert in een snellere verwarming van het bewerkte gebied en dus een effectievere wrijving.

Orbitale poetsmachine

Het verschil tussen roterende en orbitale polijstmachines is de snelheid. Om hetzelfde resultaat te krijgen als met een roterende machine ben je langer bezig met een orbitale poetsmachine. Het werk is echter veilig en de afwerkingen zijn perfect. Technisch gezien hebben orbitale polijstmachines (ook wel Dual Action genoemd) een bepaalde beweging. Hun plaat draait op een centrale as die zichzelf excentrisch draait.

Roto-excentrische polijstmachine

Roto-excentrische poetsmachines hebben een rotatie-orbitale modus die gelijk is aan orbitaal (dubbele actie) en een volledig orbitale modus. Deze machines hebben de bijzonderheid om op een orbitale as te draaien en niet langer op een centrale as.

Polijstmachine auto merken

In ons assortiment vind je poetsmachines van diverse A-merken. Naast Rupus, Finixa en enkele andere merken, is ons hoofdmerk Flex. Flex is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van gereedschappen. Het is een van de toonaangevende merken voor orbitale en roterende polijstmachines voor retailers. Een Flex autopoetsmachine staat bekend als zeer betrouwbaar en veilig.

Online kopen bij Nonpaintpro.nl

Aarzel niet om ons te contacterenin geval van vragen over de autopoetsmachines. Onze specialisten kunnen je goed advies geven en de juiste machine aanbevelen. Al onze producten zijn origineel en onder garantie. Ons team staat klaar om je te helpen!