Cleaning & Detailing

Resultaat 1–24 van de 153 resultaten wordt getoond

Bij Nonpaint Pro vind je alle producten die je nodig hebt voor het reinigen, verzorgen en polijsten van je auto. Of je nu de binnenkant wilt schoonmaken of juist de buitenkant onder handen wilt nemen, je vindt hier alles wat je nodig hebt. Kies voor onze hoge kwaliteit producten en laat jouw auto weer glanzen!

14.95 ex BTW
-15%

Accessoires & Toebehoren

KOVAX TOLEBLOCK QS

9.25 ex BTW

Accessoires & Toebehoren

KOVAX TOLEBLOCK S

9.25 ex BTW
-10%

Accessoires & Toebehoren

KOVAX TOLECUT GREEN K2000 1/8

33.18 ex BTW
-10%

Accessoires & Toebehoren

KOVAX TOLECUT BLACK K3000 1/8

33.18 ex BTW
-10%

Accessoires & Toebehoren

KOVAX TOLECUT PINK K1500 1/8

33.18 ex BTW
-10%

Als je jouw auto wilt reinigen, verzorgen of polijsten, is het van belang hiervoor de juiste producten te gebruiken. Zorg dus dat je producten kiest die speciaal voor auto’s ontwikkeld zijn.

Auto polijsten

Als de lak van de auto dof is geworden, kun je deze polijsten. In de categorie polijstpasta´s vind je de producten die je hiervoor nodig hebt. Naast het polijstmiddel zijn ook polijstschijven noodzakelijk om de auto krachtig te kunnen polijsten. Op onze website vind je alle benodigdheden om de lak van de auto te kunnen polijsten. Wij hebben een geschikt product voor elke toepassing en lakconditie. Zorg dat de lak van de auto weer egaal wordt, zodat deze zijn glans terecht krijgt.

Auto reinigen

Ook voor het reinigen van de auto bieden we een uitgebreid assortiment reinigingsmiddelen. Zowel autowax als autoshampoo’s kun je in onze webshop vinden. Voor het reinigen van de lak van de auto kun je een autoshampoo kiezen. Deze zal het vuil van de auto losweken en de lak optimaal reinigen. Het is aan te raden om na het reinigen van de auto, de lak te beschermen met een autowax. Een autowax breng je op de lak van de auto aan. Het is hierbij belangrijk dat de auto geheel schoon en gereinigd is. De wax zal de auto beschermen tegen vuil en water. De benodigde sponsen en poetsdoeken ontbreken natuurlijk niet. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we ook complete sets samengesteld, waarin je alles wat je nodig hebt, gelijk bij elkaar bestelt.

Om de auto te ontvetten, bieden we diverse ontvetters aan. Natuurlijk kun je bij ons ook de accessoires en toebehoren vinden die je nodig hebt voor een auto polijsten of om de auto te reinigen en poetsen. Je kunt hierbij denken aan autosponsen en waxdoeken, als ook beschermende stoelhoezen en pompvloeistof spuiten. Een compleet overzicht van deze producten vind je in de bijbehorende categorie.

Weet je niet precies welk product je voor jouw auto polijsten, reinigen of poetsen nodig hebt? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice. We kijken graag met je mee om te zorgen je de juiste producten selecteert om jouw auto te laten glanzen.