Gratis verzending vanaf €350
Uitgebreid aanbod aan cursussen
Korting voor zakelijke klanten
+31 (0)6 48198593
info@nonpaintpro.nl
Home » Autobekleding reinigen

Tips en tricks voor autobekleding reinigen

Het is op zijn tijd nodig om het interieur van je auto te reinigen. Nare geurtjes, plakkerige oppervlakten en stof en vuil zorgen ervoor dat het interieur ongemerkt vuil wordt. Het is echter geen geheim dat autobekleding reinigen een lastige klus kan zijn. Hier ben je dan ook al snel een middagje mee bezig. Maar, met de juiste autobekleding reiniger en aanpak kun je dit zeker zelf doen. En hoef je je auto niet naar een specialist te brengen. Het is belangrijk dat je autobekleding reinigen gelijk goed aanpakt, zodat je er een langere tijd profijt van zult hebben.
 
In dit artikel zetten we een aantal tips voor autobekleding reinigen op een rij. Zo zorg je ervoor dat het schoonmaken vloeiend zal verlopen. En het interieur ook daadwerkelijk voor langere tijd schoon zal blijven. Natuurlijk vind je autobekleding reiniger hier in onze webshop. Hierdoor weet je zeker dat je met professionele producten aan de slag gaat.

Hoe voorkom je een vies interieur

Een vies interieur is een veel voorkomend probleem, vooral met een wat lichter interieur. Een zwart lederen interieur zal bijvoorbeeld veel minder snel tekenen van viezigheid tonen, dan een licht stoffen interieur. Hoe voorkom je dat je regelmatig je autobekleding moet reinigen?

Regelmatig stofzuigen

Stof lijkt vaak onschuldig, maar kan snel in de autobekleding trekken. Dan wordt het vaak een stuk moeilijker om de autobekleding te reinigen. Stofzuig regelmatig het interieur van je auto. En als je stoffen bekleding hebt, kun je deze gelijk meenemen.

Autobekleding reiniger tegen vlekken

Net als stof, wordt vlekken verwijderen moeilijker, naarmate je ze langer laat zitten. Haal de vlek dus gelijk weg. Gebruik hiervoor een krachtige autobekleding reiniger, passend bij jouw interieur.

Niet eten of drinken in de auto

De meeste vlekken worden veroorzaakt door gemorst eten of drinken. Of door plakkerige handen van het eten die de bekleding aanraken. Dus zorg er bij voorkeur voor dat je voor of na het rijden je broodje eet of je flesje drinken opdrinkt in plaats van in de auto.

Speciale hoezen voor autostoelen

Autobekleding reinigen vind je misschien geen leuk werkje. Dus dan is voorkomen een betere optie. tegenwoordig heb je veel verschillende autohoezen die bij elk interieur passen. Kies voor een beschermhoes, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het interieur verpest zal worden.
 
autopoetsen

Autobekleding reiniger

Voor autobekleding reinigen is het aan te raden een professioneel product te kiezen dat een goede werking biedt. Graag zetten we een aantal aanraders voor je op een rij.
  • Voor het reinigen van lederen stoelen kun je heel goed Angelwax heaven voor lederen bekleding gebruiken. Deze autobekleding reiniger helpt ook om nare luchtjes te voorkomen.
  • Een andere aanrader is Nielsen leather maintainer. Dit product verbetert en herstelt het leren interieur van jouw auto.
  • Een autobekleding reiniger voor stoffen bekleding is bijvoorbeeld Angelwax Absolution Interieur reiniger. Dit product helpt om hardnekkige vlekken uit de bekleding te verwijderen.
  • Als je last hebt van hondenharen op de bekleding, is het aan te raden een speciale hondenhaar verwijderaar te gebruiken. Natuurlijk vind je dit ook in onze webshop.

Contact opnemen met Nonpaintpro.nl

Als je er na deze tips vragen hebt over autobekleding reinigen, kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij infomeren je graag over wat nou de beste optie is voor jou.