Polijsten & Lakcorrectie

Resultaat 1–24 van de 48 resultaten wordt getoond

Auto polijsten producten

Om te zorgen dat je auto er weer als nieuw uitziet, gebruik je de professionele auto polijsten producten die je in de webshop van Nonpaintpro.nl vindt. Geef je auto weer een glad en glimmend uiterlijk na het polijsten. Bekijk de uitgebreide collectie auto polijsten producten en zoek het product voor jouw auto uit. Door de hoge kwaliteit producten die we bieden van bekende A-merken zijn de producten geschikt voor zowel particulieren als zakelijke klanten zoals werkplaatsen.

-15%
-15%
-15%
-25%

Cleaning & Detailing

MONTI MBX Caramelschijf

29.86 ex BTW

Accessoires & Toebehoren

KOVAX TOLEBLOCK QS

9.25 ex BTW

Accessoires & Toebehoren

KOVAX TOLEBLOCK S

9.25 ex BTW
-10%

Accessoires & Toebehoren

KOVAX TOLECUT GREEN K2000 1/8

33.18 ex BTW
-10%

Accessoires & Toebehoren

KOVAX TOLECUT BLACK K3000 1/8

33.18 ex BTW
-10%

Accessoires & Toebehoren

KOVAX TOLECUT PINK K1500 1/8

33.18 ex BTW
-10%

Auto polijsten

Naarmate je de auto gebruikt zal de lak verouderen of beschadigd raken. Na een tijd zal de glans van de lak afnemen en zullen er krassen en slijtage ontstaan. Het polijsten van de auto helpt om deze er weer als nieuw uit te laten zien. En restaureert de krassen en slijtage.

Auto polijsten producten

Door het gebruik van de juiste auto polijsten producten kun je zelf als een professional de auto polijsten. Voor je aan het echte werk begint moet je eerst beschikken over enkele producten. Zo heb je onder andere een polijstmachine, polijstmiddelen, polijstschijven en een microvezeldoeken nodig.

Hoe kun je zelf een auto polijsten

Welke stappen moet je ondernemen als je de juiste auto polijsten producten in huis hebt?
Eerst zorg je ervoor dat je auto in de schaduw staat. Voordat je aan het echte werk begint wordt aangeraden om jouw auto een goede wasbeurt te geven met autoshampoo. Door deze aanpak verminder je de vervuiling op de autoverf. Nadat je dit afgespoeld hebt met water, droog je alles af met een microvezeldoek.

Als de auto schoon is, kun je met het polijsten beginnen. Je moet hierbij zorgen dat het polijstmiddel op de autolak verspreid wordt. Dit doe je met de polijstmachine. Om tot een goed eindresultaat te komen, gebruik je als laatst een droge en schone microvezeldoek om het poetsmiddel hiermee te verwijderen.

Tenslotte is het natuurlijk de bedoeling om de gepolijste lak een beschermende laagje te geven, zodat het verzorgd blijft. Hiervoor gebruik je bijvoorbeeld een autowax. Na het waxen is noodzakelijk om een aantal minuten te wachten voordat je de wax met een droge en schone microvezeldoek kan verwijderen.

Auto polijsten producten kopen

In onze webshop vind je een uitgebreide collectie auto polijsten producten van bekende, professionele kwaliteitsmerken. Je kunt je bestelling makkelijk online plaatsen en ontvangt deze spoedig in huis om aan de slag te gaan. Heb je vragen over welk product je het beste voor jouw auto kunt gebruiken? Neem dan vooral contact met ons op.