Accessoires & Toebehoren

Resultaat 1–24 van de 76 resultaten wordt getoond

Auto poets spullen kopen

Om te zorgen dat jouw auto er puntgaaf uit blijft zien, zul je deze ook moeten onderhouden. Je kunt daarvoor auto poets spullen kopen. De accessoires en toebehoren voor je auto poetsen koop je makkelijk online bij Nonpaintpro.nl. Bekijk ons uitgebreide assortiment en zoek jouw benodigdheden uit.

10.00 ex BTW

Accessoires & Toebehoren

ANGELWAX DETAILERS BAG

39.99 ex BTW
-10%

Accessoires & Toebehoren

ANGELWAX CADEAU & SAMPLEBOX

69.58 62.62 ex BTW
-15%

Accessoires & Toebehoren

ANGELWAX BLISS – AIR FRESHENER

19.45 16.53 ex BTW
-10%

Accessoires & Toebehoren

ANGELWAX EDEN – AIR FRESHENER

19.45 17.50 ex BTW

Accessoires & Toebehoren

MEGUIAR’S MICROFIBER WASH MITT

18.99 ex BTW
-15%

Accessoires & Toebehoren

MEGUIAR’S WATER MAGNET DRYING TOWEL

19.99 16.99 ex BTW
-15%
-10%

Accessoires & Toebehoren

MEGUIAR’S QUIK CLAY DETAILING SYSTEM

26.99 24.29 ex BTW

Accessoires & Toebehoren

3M Gehoorbeugel

5.71 ex BTW

Accessoires & Toebehoren

Vikan Vloertrekker 600mm 708852

11.85 ex BTW
-15%
33.00 28.05 ex BTW

Accessoires & Toebehoren

Vikan Bekledingsborstel 450052

5.95 ex BTW

Auto poets spullen kopen

Als je je auto gaat reinigen, is het eerste waar je vaak aan denkt het kopen van een autoshampoo of een wax. Alleen, voor het goed en professioneel reinigen van je auto heb je ook allerlei accessoires en toebehoren nodig. Je kunt hierbij denken aan poetsdoeken en luchtverfrissers. Graag zetten we een aantal populaire producten voor je op een rij die je kunt gebruiken als je je auto gaat poetsen.

Populaire producten voor een auto poetsen

*Kleidoek: voor het verwijderen van vuil op je auto die met het blote oog niet zichtbaar zijn, kun je heel goed deze kleidoek gebruiken. Hiermee verwijder je verontreiniging snel en doeltreffend.
*Haarverwijderaar: rijd jouw viervoeter regelmatig met je mee in de auto? Dan zal deze zeker ook haren in de auto achterlaten. Je verwijdert deze snel uit allerlei soorten stoffen met deze hondenhaar verwijderaar.
*Autospons: in combinatie met autoshampoo kun je deze populaire autowasspons gebruiken. De spons heeft een ruwe zijde voor het verwijderen van insecten en een zachte zijde voor het verwijderen van vuil.
*Stoelhoezen: als je je auto gaat schuren of bijvoorbeeld schilderen, wil je natuurlijk de onderdelen die je niet gaat behandelen goed beschermen. Autostoelen kun je beschermen met deze plastic stoelhoezen.
*Air freshener: het kan wel eens voorkomen dat het interieur van je auto niet geheel fris ruikt. Met deze air freshener zorg je weer voor een frisse en schone omgeving. De luchtverfrisser bevat tonen van excotisch fruit en noten.

Auto poets spullen kopen bij Nonpaintpro

Wil je ook auto poets spullen kopen? Voor het juiste materiaal ben je in onze webshop aan het juiste adres. Hier vind je alles wat je nodig hebt om je auto in nieuwstaat te krijgen. Heb je vragen over de producten of over welke accessoires je het beste kunt gebruiken? Neem vooral contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen je graag verder.