Praktijktraining: Restylen met interieurfolie

Doelgroep: Degene die de vaardigheden van het plakken van interieurdelen eigen willen maken en dit eventueel professioneel willen toepassen.

Tijdens de praktijktraining: Restylen met interieurfolie leren wij jou in een echte praktijkomgeving alles wat je moet weten om interieurfilm / folie professioneel aan te kunnen brengen. Deze cursus wordt gegeven door een ervaren leermeester van onze collega’s van TAC Academy die al meer dan 25 jaar ervaring in de sign en decoratie branche heeft.

Bij onze cursus Restylen met interieurfolie leren wij jou alles over het professioneel beplakken van deuren, het restylen van keukens, tafels, kasten, badkamermeubels, kozijnen en vensterbanken. Afhankelijk van de gekozen interieurfolie geef jij het ontwerp een trendy, tijdloos of modern uiterlijk. Er zijn ook speciale interieurfolies met een toplaag welke is voorzien van een voelbare structuur. Hierdoor ziet het er niet alleen uit als bijvoorbeeld hout, beton, leer of carbon maar voelt het ook zo.

Door te spelen met verschillende kleuren, stijlen en structuren kan jij door gebruik te maken van verschillende combinaties unieke en spannende designs maken. De mogelijkheden van interieurfolie zijn eindeloos. Wat dacht je van een mooie fotoprint op de keukendeurtjes? Een zwart/wit portret of, kunstwerk misschien? Tijdens onze praktijktraining restylen met interieurfolie laten wij jou graag de vele mogelijkheden zien.

Tijdens deze praktijktraining Restylen met interieurfolie werken wij in een klein groepje van maximaal 4 personen. Op deze manier krijgt iedere cursist voldoende persoonlijke begeleiding en de juiste aandacht om met ruime opgedane kennis deze praktijktraining goed af te sluiten.

Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt:

 • Voorbehandelen van verschillende ondergronden.
 • Eigenschappen van interieurfolie.
 • Wanneer en hoe primer en / of sealer te gebruiken.
 • Montage op deuren, panelen en ronde vormen.
 • Rakel- en snijtechnieken.
 • Foutjes herstellen.
 • Complex gevormde ondergronden en uitsparingen.
 • Afwerking en kwaliteit.
 • Voorkomen van loskomen van folie.
 • Waar tóch beter niet aan te beginnen.
 • Verschillende handige tips en troubleshooting.

En uiteraard alles wat jij graag wilt weten over het toepassen van interieur folies. Doordat wij werken in een klein groepje van maximaal 4 personen is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen en deze te behandelen.

Wat is er allemaal bij deze 2 daagse cursus inbegrepen:

De kosten voor deelname bedragen € 795,- per persoon Excl. BTW. In dit bedrag zijn inbegrepen de kosten van lesmateriaal, een naslagwerk, gereedschappen (bestaande uit heupgordel, rakel, vilt, snijmessen, snitty en handschoenen. Deze blijven eigendom van de cursist. Iedere cursusdag verzorgen wij voor u koffie, thee, limonade en een uitgebreide lunch. Deze cursus wordt afgesloten met een certificaat van deelname.

Cursus spotrepair

Toen ik van mijn hobby mijn werk wilde maken, ging ik op zoek naar een bedrijf dat mij verder kon helpen. Na wat googelen kwam ik uit bij NonPaint Pro, enkele weken later kon ik al beginnen.

Ik heb ervoor gekozen om de cursussen spotrepair en interieur reparatie te volgen inclusief een compleet startpakket met de benodigde materialen.Daarnaast mocht ik zonder kosten de cursus autoreconditionering volgen.

Het pakket is dusdanig samengesteld, dat men gelijk aan de slag kan. Hoe zien die cursusdagen eruit? Alle onderdelen komen ruimschoots aan de orde en worden uiteraard in de praktijk gebracht. Er zijn oefenobjecten waar je aan mag werken.

Door wie? Een kundig persoon, die open staat voor vragen, creatief en oplossingsgericht is en let op details. En als men iets nog niet beheerst, staan ze open, in overleg voor evt. extra cursusdagen zonder kosten.

Zet jezelf op een hoger niveau bij NonPaint Pro Een aanrader, zeer goed bevallen!!!

Richard / Spotrepair & Interieur reparatie

Ik heb een geweldige cursus gevolgd bij NonPaint Pro, ik heb er ontzettend veel geleerd en ze gebruiken hele mooie producten, die ik ook zeer zeker blijf bestellen.

Na het volgen van de cursus Spotrepair 5 dagen ben ik nog een aantal dagen terug gegaan om ook het autopoetsen en glascoating zetten onder de knie te krijgen, daar hoefde ik niets extra’s voor te betalen. Super service!

Ik heb inmiddels een nieuw bedrijfspand waar ik nu lekker kan gaan beginnen, en over een paar weken ga ik ook de cursus interieur reparatie volgen. Een leuk bedrijf met mensen die je echt verder willen helpen!

Danny van Dalen – Cursus Spotrepair, Landsmeer

De cursus spotrepair was heel leuk, ontzettend leerzaam onder begeleiding van een hele goede leermeester.

Bij deze cursus werk je met echte auto’s in plaats van een deur of een los scherm, dat had ik niet verwacht maar vond ik wel heel prettig. Nu kunnen wij binnen ons autopoetsbedrijf alle klanten tevreden houden onder eigen dak, en hoeven we dus geen externe spuiters meer in te huren.

Nonpaint Pro bedankt voor alles!

Direct Car Cleaning Dordrecht / Cursus Spotrepair

De 4 daagse cursus spot repair heb ik met veel plezier gedaan. Er werd duidelijk uitgelegd welke stappen er moesten worden genomen om tot een perfekte spotrepair reparatie te komen.
Er werden kwalitatieve goede materialen en apparatuur gebruikt waarbij er een goede uitleg werd gegeven door de instructeur hoe hier mee om te gaan. De instructeur beschikt over grote kennis en vaardigheden, ook om de informatie over te brengen.
Ik zie met veel plezier op een geslaagde cursus terug.

Alex Jager / Cursus Spotrepair

Ik vond het een hele leerzame cursus die werd gegeven door een echte vakman. Deze cursus is leren in de praktijk (op de 2e dag waren we zelf al aan het spuiten)met een duidelijke uitleg.Super NonPaint Pro!

Alex Breuseker- PA Sailsport Lelystad / Cursus Spotrepair

Overige cursussen