Praktijktraining: Stressless Vinyl Application (SVA) – basisvaardigheden

 

Doelgroep:
Deze 1-daagse praktijktraining is geschikt voor iedereen die al ervaring heeft in het car wrappen en zich hierin verder wil ontwikkelen.
Dus ben jij een fanatieke car wrapper en wil jij op de hoogte zijn van alle mogelijke technieken? Wil jij ook de laatste stap zetten op het gebied van car wrappen? Dan is SVA (Stressless Vinyl Application) echt iets voor je. Dit is een innovatieve methode voor car wrapping. Deze training is volledig gericht op het SVA keurmerk. Dat wil zeggen minder spanning in de folie en de hoogst haalbare afwerkingsgraad.

Wat leer jij tijdens deze praktijkdag:
Wat er onder andere tijdens deze cursus aan bod komt zijn de onderstaande onderwerpen:

Het verleggen van spanning op de folie.

Spanningsloos aanbrengen van de folie.

Afwerkingsgraad

Aan het einde van de dag wordt er een examen afgenomen. Wanneer je het examen goed hebt doorlopen mag jij een jaar lang de titel dragen: SVA Basis en ben je tevens licentiehouder.
Ook wordt je opgenomen in het SVA netwerk.

Tijdens deze dag worden thema’s als rakeltechnieken en afwerking niet behandeld, aangezien deze al ter spaken zijn gekomen tijdens de eerder gevolgde trainingen.

Deze training is uiterst geschikt voor fleetmarketing doeleinden.

Omdat wij werken in kleine groepjes (maximaal 4 cursisten) is er voldoende tijd om al je vragen te stellen. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel.

Voor deze 1-daagse praktijktraining is het van belang dat je zowel de praktijktraining Car Wrapping – basisvaardigheden als Car Wrapping – vervolg hebt afgerond. Of wanneer je al enkele jaren actief bent met car wrappen op professioneel niveau, dan ben je ook van harte welkom

De voordelen van SVA:

-Hogere afwerkingsgraad (geen tekenen van oprekken)
-Geen oprekken van de folie (dus ook geen terugtrekken)
-Geen verkleuring door oprekken
-Geen vertekening van het beeld bij Full Colour prints
-Niet meer doodföhnen (wel goed naverwarmen)

Verloop trainingsdag:
-Theorie: SVA Technieken
-Praktijk: SVA Technieken op persing panelen
-Praktijk: Examen

Wat is er inbegrepen bij deze praktijktraining:
De totaalprijs is inclusief gebruik van folie, zodat je tijdens deze dag goed kunt oefenen. Deelnemer dient zelf zijn eigen tools mee te nemen. Uiteraard zorgen wij ook voor iets te drinken en een uitgebreide lunch. Indien je het examen goed hebt door lopen ontvang je een SVA certificaat.

Waarom kiezen voor Nonpaintpro.nl voor een praktijktraining?

Nonpaint Pro is al jarenlang leverancier van professionele autoschadeherstelproducten, paint en nonpaint producten. Onze specialisten zijn deskundigen die jarenlang ervaring hebben opgedaan. Zij zijn hierdoor perfect in staat om hun kennis over te brengen. De praktijktraining bij Nonpaintpro.nl is niet alleen leerzaam, het is ook een gezellige dag waar je collega’s kunt ontmoeten om ervaringen mee te delen.

De eerstvolgende Praktijktraining: Stressless Vinyl Application (SVA) – Basisvaardigheden:

            Datum: 22 September

            Datum: 17 November

 

 

Deze cursus kost € 595,- excl. btw. Eten & drinken inbegrepen.