KIJK VOOR BESCHIKBARE DATA, PRIJZEN EN KLANTEN REVIEWS ONDERAAN DEZE PAGINA!!

Leer tijdens onze cursus autopoetsen hoe je op een professionele manier auto’s kunt poetsen! Deze uitgebreide praktijkcursus is een echte aanrader voor iedereen die meer wil leren over het poetsen van auto´s op een vakkundige manier. Natuurlijk ga je gelijk zelf aan de slag tijdens deze ééndaagse autopoets cursus en kun je het poetsen van voertuigen direct in de praktijk brengen.

Een auto trotseert alle weersomstandigheden – regen, winterse temperaturen en felle zon met schadelijk UV-straling. En binnen in de auto wordt geleefd. Er wordt gegeten of gedronken in de auto. Ook tripjes naar het bos met de hond of verhuizen doet weinig goeds voor het interieur. Het is daarom belangrijk de auto goed te onderhouden. Niet alleen de motor, maar ook het exterior en interior. Tijdens onze cursus autopoetsen leren we hoe je dit het beste kunt doen.

Inhoud van de cursus autopoetsen

Tijdens deze cursus geen theorie. Nee, de workshop begint direct met een demonstratie en is 100% een hands-on activiteit. Je leert op een professionele wijze elke auto terug te brengen naar showroomstaat.

Samen met eventuele medecursisten focus je tijdens de autopoets cursus onder andere op:
• het beoordelen van de lakstaat en eventuele schade
• het gebruik van gereedschappen en tools voor het poetsen en polijsten van voertuigen
• het verzegelen van het gepolijste voertuig met een sealant of wax
• technieken om verschillende materialen zoals kunststof, leer en stof te reinigen
• het conditioneren van leer en onderhouden van kunststoffen

Voor wie is onze autopoets cursus?

Deze cursus autopoetsen is speciaal samengesteld voor iedereen die affiniteit heeft met deze branche. Dus of je nu een hobbyist bent met een interesse in auto´s en jouw eigen auto zo goed mogelijk wilt onderhouden, of als professional werkzaam bent bij een autobedrijf, onze cursus zorgt dat iedereen de kneepjes van het vak leert. De workshop wordt verzorgd door NonPaint Pro en wordt gegeven door instructeurs met jarenlange praktijkervaring. De autopoets cursus vindt in het trainingscentrum in Oudega, provincie Friesland, plaats.

Waarom kiezen voor Nonpaintpro.nl voor een cursus autopoetsen? 

Nonpaint Pro is al jarenlang leverancier van professionele autoschadeherstelproducten, paint en nonpaint producten. Onze specialisten zijn deskundigen die jarenlang ervaring hebben opgedaan. Zij zijn hierdoor perfect in staat om hun kennis over te brengen. De cursus autopoetsen bij Nonpaintpro.nl is niet alleen leerzaam, het is ook een gezellige dag waar je collega’s kunt ontmoeten om ervaringen mee te delen.

 

Overige cursussen