Populaire producten

-15%
27.79119.35 ex BTW
-20%

Accessoires & Toebehoren

Tornador BASIC Z-014RS

71.20 ex BTW
-15%
-15%

Ik heb een geweldige cursusweek gehad bij NonPaint Pro! Na het volgen van de cursus spotrepair ben ik nog een aantal dagen terug gegaan om ook het autopoetsen en glascoating zetten onder de knie te krijgen. NonPaint Pro is een leuk bedrijf met mensen die je echt verder willen helpen!

Danny van Dalen / Spotrepair

Wij hebben voor deze cursus gekozen omdat er binnen ons bedrijf steeds meer vraag kwam naar interieur reparaties. Tevens wilden we ons onderscheiden en iets toevoegen. Nadat de keus was gemaakt voor NonPaint Pro konden we al snel terecht. We werden warm ontvangen in een prettige sfeer, de uitleg was duidelijk en leerzaam. Al met al een aanwinst voor ons bedrijf dus een juiste investering!

WAC Wolff Allround Cleaning / Interieur reparatie

In Mei 2020 heb ik de cursus lak reconditioneren gevolgd bij NonPaint Pro. De cursus werd gegeven door Patrick, een zeer ervaren autopoetser en een tof persoon om les van te krijgen. Alles werd op een duidelijke en rustige manier uitgelegd en voor gedaan, en heb ik zelf alle handelingen mogen uitvoeren. Deze dag heel veel geleerd en nieuwe technieken mogen ontdekken, dit komt zeker heel goed van pas bij mijn werk. TOP cursus gehad en zeker een aanrader voor iedereen die affiniteit heeft met auto’s!

Paul Schievink - SmiLease Leek / Lak reconditioneren

NonPaint van Nonpaintpro.nl

Ben je op zoek naar Nonpaint & paint producten? Dan zit je bij Nonpaintpro.nl goed. Wij bieden een groot assortiment met de bekende merken voor een scherpe prijs. Op onze website vind je professionele autoschadeherstel producten en lakverwerkende middelen. Naast deze producten vind je bij ons ook cursussen.

Autolak kopen?

Ben je op zoek naar autolak? We hebben een uitgebreid aanbod aan autolakken. Waaronder de bekende merken, blanke lakken en autolak op kleur. Bij ons kan je naast verschillende lakken ook lakstiften bestellen, ideaal voor kleine schades.

Wij hebben onze eigen mengbanken, hierin mengen wij de lakken op exact de gewenste kleur. Weet je niet precies welke kleur lak je nodig hebt? Je vindt de kleurcode op de VIN-plaatjes of VIN-stickers. In de meegeleverde boekjes van jouw auto staat aangegeven waar je dit plaatje kan vinden in jouw auto.

Spuitbussen kopen?

Bij Nonpaintpro.nl ben je aan het juiste adres voor spuitbussen. In ons aanbod vind je allerlei verschillende soorten spuitbussen, ieder geschikt voor een speciale eigen toepassing.

Alles voor Spotrepair

Ben je op zoek naar Spotrepair? Spotrepair is een makkelijke en snelle oplossing voor wanneer je een kleine schade hebt op jouw auto. Het kan bijvoorbeeld ontstaan zijn door het te nauw nemen van een bocht, een aanrijding met een andere auto of een ander voorwerp. De term Spotrepair geeft het eigenlijk al aan, je repareert een specifieke spot of plek. Dit biedt je een kleinschalige, gerichte oplossing en tevens goedkopere oplossing dan traditioneel schadeherstel.

Diverse cursussen

Bij Nonpaintpro ben je niet alleen op het juiste adres voor scherp geprijsde producten, maar ook voor cursussen. Deze worden gegeven in kleine groepen van vier personen of minder. Zo is er veel tijd voor het individuele leerproces. Onze cursussen vinden allen plaats in ons trainingscentrum gevestigd bij ons hoofdkantoor in Oudega (Friesland).

Populaire cursussen binnen ons aanbod zijn de cursus Spotrepair, de cursus interieur reparatie en de cursus autopoetsen. Kijk voor meer informatie op de betreffende pagina’s of neem contact met ons op voor meer informatie.